Девојки вие кои имате тенко влакно, од кои маски за коса сте задоволни што не ја отежнуваат и прават косата како залепена? Освен виолетовата на Лореал со хијалурон и Кератин на Пантене не можам да најдам други. Тие не се емолиентни, емолиентните сите ми се тешки
Јас од нејзе сум презадоволна. Многу убава ми ја прави косата, мека, права. Целата таа линија ја користам и сум презадоволна.
Исто и мене, јас го користам прозирниот виолетов шампон од истата колекција и многу мека и волуменозна ми ја прави, лесна за чешлање како свила маската ја користам скоро година, менвам помеѓу неа и Пантен, ама сакам да пробам нешто ново можеби некоја друга ќе ми одговара исто така Многу лесно ми пука влакното и ми расцветува, знам дека емолиентните се најдобри за ова ама нема шанси, и колку малку да ставам, ми ја залепуваат како некапена сум
Случајно некоја да не ја користела маскава? Искуства? Во маалска продавница ја видов, прв пат ја гледам... Имаше и други маски од оваа марка плус шампони некои. Дали се квалитетни? Изгледа турски производи се. Се двоумам дали дали да ја купам, пакувањето е доста големо ми привлече внимание. Сигурно ќе ми трае 3 месеци маскава ако ја земам...
Мене ми треба пепорака за маска за коса која е природно густа, тешка, ама и дива и остра. Нешто што ќе ја направи свиленкава и покротка ама да не ја улепи и да не ја направи уште потешка. Многу тешко наоѓам маска што дава сјај и мекост, а воедно не ја прави косата како мрсна и недомиена.
Јас маска не би и ставала уште сега, ама вие како сакате. Подобро пред миење на косата пола час стави и кокосово масло да отстои и потоа да се измие. Косата ќе и биде многу убава. За разлетаноста пробајте да сменете друг шампон, има неколку видови на Корин во Зегин, органски, исто на оваа линија има и некои детски спрејчиња за коса, одамна немам земано од спрејот, провери,се е супер на оваа линија.
Како сте задоволни од оваа маска, јас секако ја порачав, ама да си знам што да очекувам, пишува оштетена, мојата не е ама си велам може ќе биде хидрирана ако не друго
Се мислам да ја земам кремата на олаплекс. Но погоре ја видов оваа маска и сега се двоумам. Косата ми е многу оштетена и третирана. Совет, вие што би одбрале помеѓу овие две работи?