Шампон без силикони барај во составот. Натура сиберика мене ми е топ. Маска можеш и поефтина, овие во ДМ на Калос се одлични.
Ја користел ли некој маскава? Дали има некоја огромна разлика со поевтиниве маски што можат да се најдат по маркети/дрогерии или стварно прави нешто посебно?
Доста ја фалат, ама не знам дали вреди, ја немам пробано ниту пак знам некоја што ја користела околу мене. Солена ѝ е малку цената за таа грамажа, некако не ми се даваат толку пари за толку мала количина зашто не верувам да ми трае многу време, а имам долга коса па ќе ми отиде за брзо.
Ја порачав. Многу сум easily influenced Ќе споделам импресии таман и ти да знаеш, да ја дотрошам другава прво.
Моментално ја користам Elseve total repair 5 на L'Oreal. Преубаво мириса. Косата ја прави свиленкаста и лесна како пердув. Ја плакнам со млака вода откако ми стои околу 10 минути.
Дали може препорака за маска за коса која многу се кине? Не ми е фарбана косата повеќе од една година, ама премногу е искината. Фала
Pantene маските за коса какви се? Гледав некое поголемо пакување (400 или 500мл ко да беше кутијата) мислам дека беше со кератин. Користела некоја од маскиве за да даде коментар? Се мислам што да земам да пробам, во најтесен избор ми е и оваа од сликава погоре, само би ја купила поголемата кутија зашто поубава ми е на око.
Убави се, маслени. Само мирисот не им трае многу после нанесување. Лореалот се многу поубави, а немаат некоја огромна разлика во цена. Да поскапи се, ама косата ти е буквално мека после нивно користење. За мирисот не коментирам, 3 ден од кога ми е миена косата, уште ми мириса на маската.