Леле јас порано што користев една маска за коса уште во срце ми е останата, пред некои 5-6 години ама сега да се убијам не ми текнува како се викаше. Имаше сиво капаче а пакувањето беше бело,многу слично на тоа од Неутро, мирисаше преубаво, и беше многу ефтина. Е сега можно е и Неутро да била ама некое постаро пакување. Ако има некоја феминка идеја за што зборам (ако воопшто некоја може да се пронајде со оглед на „богатиов опис“) ќе ве замолам за слика, или евентуално инструкции за кај можам да ја најдам.
Јас некогаш си практикувам и домашни. На пример за оштетена коса добра е следнава : пет лажици мсслиново масло и пет лажици капки од лимон . Се нанесува по целата коса. Ако имате подолга коса ќе ја зголемите дозата.
Думав, думав, се одлучив конечно. Утре планирам да ја земам оваа маска во комплет со жолтиот спреј за коса. Морам да ги средам уништените врвови, не можам веќе да ги гледам вакви. Сепак сакам да слушнам коментари за истава и колку е низ маркетите?
Мислам дека оваа маска за коса ја нема во продажба по маркетите, може да се набави само преку некој фризерски салон, бар колку сум јас запознаена. Имам пријателка која работи во фризерски салон, и ми кажа дека неможе да се најде зашто се продава само на големо по салоните, од каде што можеш покасно да ја купиш. Ми рече дека цената и е негде околу 1300 ден, што и малку ме замисли па не ја купив. Иначе јас ја користам Total Repair 5 од L'Oreal и сум задоволна. Но би ве прашала ако некоја од вас знае да ми препорача некоја маска која е исклучиво за мрсна коса. Би ви била стварно благодарна
Мишелке јас ја имам оваа маска, всушност денес ја потрошив скроз а го имам и спрејот. Супер се и двете, маската е 240-250 ама јас би ти ја препорачала една од Зегин, не можам на нет да најдам слика ама Мерилин ја користи и има ставено слика во темава мислам. Маската е чудо буквално, црно паковање е и пишува Hair care.Има и повеќе видови, јас како и Мерилин ја земав таа со портокалово, со ленено семе е.А и не е скапа, до 170 беше ама не знам колку точно
Ти благодарам многу, ама сепак предолго и' се стрвам на оваа жолтава, а никако да ја купам. Ме пукна страшен филм, се' што користам да ми биде од иста фирма, па мајка Јана да е. Ама ме заинтригира и со онаа другата, баш ја чекирав низ претходните страници. Море ај, ќе тестирам и ќе се пофалам за Глисот, па ќе чекам да се потроши и одам во напад со нова. Фала сепак.
Девојки маската за коса од Лореал со црвеното капаче за каква коса е дали ги штити врвовите и не ја сплеснува косата ај ке ве молам некој што ја користел да ми каже фала ви многу
Јас ја користев порано првата и косава навистина ми ја правеше прекрасна.Добро е што најдов ете слика од неа бидејќи ја користев оддамна и навистина имав заборавено како се вика и како изгледа па затоа неможев да ја најдам ,сега повторно ке си ја купам
A OVA ZA STO E POTOCNO??? зеленава...јас сакам да си купам некоја за остетена коса па има од гарниер таква и која е таа??
Една од подобрите маски! Се мислев меѓу неа и црната на Глис, ама имав купено лив ин од Глис црниот.....кој што ми ја направи косата леплива и да не се расчешлува, и се одлучив за Лореал и не зажалив.........перфектно сега за сега! Дава многу сјај!
Оваа е маска од Гарниер за сува и оштетена коса,одлична е,препорачувам :up: Се произведуваат но,за жал кај нас а и во Србија моментално ги нема.Најблиска земја каде што можеш да ги најдеш Сансилк е Грција.
Да се уште се произведуваат но имаат ново пакување и ги нема во продажба тука на Балканот, Македонија сигурна сум дека ги нема, ама како што успеав да забележам ги нема ни во другите држави, можеби Грција. с т а р о н о в о Сансилк Штета ми беа омилени посебно овие ти што ги постира.
Штотуку си земав од Генера маска за коса од алое вера. 110 ден. за 500 мл. богами не е за одбивање. Ќе видиме дали ќе има некаков ефект. Барав некоја за оштетена коса ама немаше, сите маски беа за сите видови на коса. Прв пат користам маска за коса, па со лесно нека е.