И јас да дополнам обожавам секакви видови десерти со кокос ммммммммм,значи дефинитивно маслото е чисто како што пишува и затоа има јак мирис
Ама изгледа не ги дочита до крај постовиве или погрешно ме разбра. Не дека не ја храни чичковото масло, масло како масло ке помогне туку маслото од бонес не е добро во споредба со овие нашите, македонските. И баш напротив, кога го користев маслото од бонес,ја немав пеглано виткано косата или со фен сушено, а косата ми беше ужас, не изгледаше воопшто здраво, за разлика од тој период кога не бев шишана цела година, се виткав и пеглав, а македонскиве масла ми ја одржаа косата здрава. Не е само да се искометира, дочитај до крај
имам видено од една марка nature's еве ти линк http://viola.com.mk/new/images/stories/ ... imized.pdf во виола аптеката го имам видено ама скапичко е, од 1000 до 1500 денари така некако, баш сакав да си купам ама многу е скапо.
Го има во LaSoy Aromatherapy Shop Еве ја страната на фб од продавницата https://www.facebook.com/pages/LaSoy-Ar ... 4290394188 А за цена незнам
бадемовото масло од галагарм беше супре се додека не ја променија амбалажата и составот. сега користам природно масло од кокос и добро е дава сјај и не ја потемнува косата. за сите што сакаат да пробаат масло од арган има во биокулт и е околку 800 ден има и масло од макадемија
Мислам дека го забележав. Но не сум сигурна. Барав регенератор и не обратив внимание на останатите производи.
Денес прв пат ставив чичково масло на косата,еден саат ми стоеше пред да ја мијам арно ама ова маслово никако да се измие четири пати ја миев со шампон и откако ја исушив исто ко неизмиена мислиш ќе потече масло од неа изгледа претерав со количината,па девојки кажете некое советче за да излезе чудово од мојата коса
Скоро месец користам рицинусово и бадемово масло барем еднаш во неделата ставам а отстојат околу 1 час и ефектот е неопишлив. значи косата ми беше оштетена и без животна од честото пеглање но откако не ја пеглам еве веќе скоро месец и со користењето на маслата има значителен ефект. Косата ми е посјајна, поубава, се гледа дека во неа има живот, врвчињата не ми се повеќе распукани и ми се забрза растот на косата па така да ви ги препорачувам да ги пробате
Се обложувам дека било од Bones Ако претераш од било кое природно масло (под природно, во оваа тема најчесто подразбирам она кое се користи и во исхраната) нема да имаш проблем во отстранувањето. Поразлично е со оние кои се парфимирани масла. Обиди се со сапун. Тој има појака формула за отстранување на маснотиите и претпоставувам дека ќе помогне па за крај можеш повторно да исплакнеш употребувајќи шампон.
Погоди од прва Да од Bones е и ми идеше од прозор да го фрлам Ништо јас ја направив плетенка и така преспав а денес јово на ново, пак ја миев и да ти кажам искрено помислив на сапун ама си викам ај ај многу да не експериментирам и откако ја измив ама такво миење сум и дала мислиш алишта на рака перам се среди се и откако ја исушив никогаш посреќна не сум била откако видов дека е во нормала се
Сакам да пробам сега со ова кокосковово масло.Каде можам да најдам?Прашав во неколку аптеки,ама нема,ми рекоа немале.Па сега ми текна да прверам во продавниците за здрава храна,би требало да има.И да напоменам,да е квалитетно,а не само вода.