@Biodevojka сакам и тебе бидејки знам дека си негов обожавател,а и сите други да ве известам за попустот на маслото од макадамија од 690 на 290.Јас сега го нарачав од странава https://www.sestosakam.com.mk/blank-l62lg/масло-од-макадамија-100-природно нарачувТе долу, не е потребно ништо од картичка инфо да давате туку само адреса ид дома име презиме и телефонски број и ке би биде доставено пред врата
Јас постојано си нарачувам од странава има многу убави работи. Маслата се одлични, а исто така и кремите за лице Revuele ги имам пробано и сум многу задоволна. Јас си нарачувам директно во инбокс на фб страната.
Јас користам повремено масло од орев, го нанесувам на косата пред миење еден час да одстои. Забележувам дека ми ја прави помека и посјајна. Освен тоа обожавам мирис на орев!
маслото ми пристигна пред 1 час а го нарачав вчера околу 19:30 Доставата до домашна адреса е 90 денари плус самиот производ 290 вкупно платив 380 денари. Среќна и задоволна
Денес првпат ставив масло кокосово органско, тие од тегличките органско. Јас го ставив само на врвовите на влажна коса. Сакам да прашам го миете од после или не, и на коренот дали ставате?
имам многу сува коса би сакала да прашам дали некое масло од бадем кокос .. Помага при зацврстивање на косата дали некој користел нешто мојата коса е оштетена од бланш Дефинитивно за обнова на суво влакно ти е Бадемово масло ! Синока прв пат си ставив бадемово и веднаш има разултати само се прашувам дали би можеле маслата да ја оштетат бојата ( Фарбена коса ) би било добро да знаеме ☺️
Јас ти препорачувам ваков кокосов путер, го ставам на цела коса, го оставам околу 2 часа и убаво ја мијам косата со шампон.Косата е мека и нежна. Помага во регенерација на косата, а со триење во коренот потткинува раст. Јас користам коксово масло со години, ама од ова сум најзадоволна. https://sestosakam.mk/collections/zdravje-ubavina/products/kokosovo-maslo @Dadusicka Дали мислиш на ова?
Пишува дека е 100% природно, а не пишува органско. Нема никакви дотатоци и мирис, јас го имам и баш го гледам составот.
Дали ако додадам етерично масло (на пример од лаванда) на маслиновото масло ќе се изгуби мирисот? Направив капки за врвовите ама не можам да го поднесам мирисот на маслиновото масло.