Е тоа искрено незнам, ама би требало да има по аптекиве. Ке побарам, ако не само со масло, па сигурно нема да е лошо
Го користам веќе еден месец маслото од арган од Авон и сум задоволна,не очекував дека ќе биде толку добро
Тоа масло е за прилично сува и оштетена коса,нешто како третман е (потхранувачки) ... и стварно е убаво ааа и да не заборавам,многу убаво мириса ...ммм...
Кое масло е најдобро за косата?Ја прочитав цела тема,сакам да си земам бадемово масло ама нешто се двоумам
за сите што сакате да ставате масло за коса земете си го од авон ова масло, јас веке 3ти пат порачувам од него, навистина косата ми се управи од него а и врвовите не ми пукаат толку многу со оглед на тоа дека секој ден си а пеглам косата.
Ич да не се двоумиш, 80 денари е во аптека и според мене е нешто најубаво што можеш да и го направиш на твојата коса. Пробај, вреди навистина
Моменталнбо го користем маслото на авон,од арган и можам да го пофалам зошто навситина е прекрасно,преубаво мириса и и дава преубав сјај и мекост на косата
Паа може да се проба... [/quote] а кај има кај нас есенцијални масла за за убав мирис ко со става девојкава?? [/quote] Да не мислиш на етерични масла?[/quote] да де миризливи [/quote] Ги има во Сева, различни видови.Едно шишенце е 80 денари.
а кај има кај нас есенцијални масла за за убав мирис ко со става девојкава?? [/quote] Да не мислиш на етерични масла?[/quote] да де миризливи [/quote] Ги има во Сева, различни видови.Едно шишенце е 80 денари.[/quote] фала
Кокосово освен од Bones farm немам сретнато од друга фармацевтска куќа. Ама мене лично не ми се допаѓа,нема екстракт од кокос,само мирис. Ништо посебно.
Јас сакам да им дадам втора шанса на маслата за коса, ама сакам да ставам само на врвовите. Имам суви врвови и многу ми пукаат, па се прашувам дали после ставање масло ќе се почувствува барем малку помека косата и не толку сува? Ми здосади ставањето маски, а и не се баш ефтини тие убавите.
^ од чичковото косата ми беше многу мека , и не ми се познаваа распуканите врвови. Подоцна пробав и бадемово ама првото ми е поубаво. Пробај
Маслата дефинитивно прават чуда.. Кога бев да се шишам таа ми вика сега не се пеглаш на секое миење? Викам не, исто си се пеглам редовно.. Ми вика па не ти се изгорена косата. Ееее си мислам, златно бадемово масло