Zdravo,majka mi e so dijagnoza kancer na mozok,sakame da probame so se' shto potencijalno bi i pomognalo.edna od opciite ni e sakako masloto,dali znaete koja cena ide od miligram na crn pazar?
Најубаво ако моеш сам да си напраиш. Ама рачунај кила и кила ти требаат. Ако зимаш од чоек види од некој сигурен, треба да е квалитетно маслото. Пред некоја година кубик беше измеѓу 1000-2000 ден. Не зборам од медицинска установа или нешо, од чоек. Као за рекреативна употреба.
На фб има група Зелена Алтернатива, најдобро зачлени се таму. Ќе добиеш корисни совети и ќе прочиташ искуства. Ѝ посакувам полесно закрепнување и многу сила.
Сега многу е поскапо, а и не се наоѓало. Комшика порачувала од некои за мајка и', пред некоја година било 50 евра, па 100, сега не знам колку е, еве 2 месеци чекала.
Знам дека тешко се доаѓа до него, а и на тие што го продаваат сигурно страв им е на секој да продадат. Комшика за мајка и' преку роднини земаше, сега чекала 2-3 месеци (немало).
Многу тешко,многу ризично ,многу криминал ...ама од зор јбг,не од кејф. Од Шутка се излегува,од Бутел не . Со лесно на сите што кубурите.
Епа и мене ми треба од зорт. Нека ме затворат. Инаку скраја да е, многу мразам такви работи. Се смеам на моја сметка, си велам на "стари" години ќе се "дрогирам".
Ве молам ако познавате некој кој продава добро направено масло од канабис потребно за канцер, пишете ми.