Zdravo,majka mi e so dijagnoza kancer na mozok,sakame da probame so se' shto potencijalno bi i pomognalo.edna od opciite ni e sakako masloto,dali znaete koja cena ide od miligram na crn pazar?
Најубаво ако моеш сам да си напраиш. Ама рачунај кила и кила ти требаат. Ако зимаш од чоек види од некој сигурен, треба да е квалитетно маслото. Пред некоја година кубик беше измеѓу 1000-2000 ден. Не зборам од медицинска установа или нешо, од чоек. Као за рекреативна употреба.
На фб има група Зелена Алтернатива, најдобро зачлени се таму. Ќе добиеш корисни совети и ќе прочиташ искуства. Ѝ посакувам полесно закрепнување и многу сила.
Сега многу е поскапо, а и не се наоѓало. Комшика порачувала од некои за мајка и', пред некоја година било 50 евра, па 100, сега не знам колку е, еве 2 месеци чекала.
Знам дека тешко се доаѓа до него, а и на тие што го продаваат сигурно страв им е на секој да продадат. Комшика за мајка и' преку роднини земаше, сега чекала 2-3 месеци (немало).
Многу тешко,многу ризично ,многу криминал ...ама од зор јбг,не од кејф. Од Шутка се излегува,од Бутел не . Со лесно на сите што кубурите.
Епа и мене ми треба од зорт. Нека ме затворат. Инаку скраја да е, многу мразам такви работи. Се смеам на моја сметка, си велам на "стари" години ќе се "дрогирам".