Јас користев за сериозна болест и не, не можеш нормално да функционираш. Барем јас не можев и го прекинав. Е сеа, јас користев чисто и квалитетно и како да ти кажам.. "мава" бааги.
Јас би ти препорачала ако најдеш чисто да пробаш, но не е за секого, кај некои декува обратно. Може да пробаш со џоинт
Јас имам користено капки (под јазик се ставаат), пастили на ГалаФарм и сируп, исто од ГалаФарм. Искрено, помага. Скапичко е, да, ама супер. Особено тие стикчињата-сируп. Мене инстантно ме опуштаат и заспивам, имам проблеми со несоница и голема анксиозност. Само што, хм, кај мене не делува долгорочно, т.е. делува само моментално. Не приметувам подобрување на состојбата. Но, не е и дека сум земал редовно, може треба подолг период да се зема. Овој сирупов го има по аптеки, во такви стик-пакувања е, како мед пример што има мини-варијанта за со чај, во кафичи. Има плус мед во него, за полесно да се поднесе тој силен, типичен вкус на канабис. Исто така, зависи од состојбата: колку појака анксиозност/депресија имаш - толку поголем процент на масло ти треба. Кај нас, во Македонија, најсилно е 30% масло. Ми се чини дека видов и едно со уште повеќе, како паста го пишуваат, ама многу скапо ми е и не сум во план да го купам во скоро време. Иако, сметам дека и мене ми е потребно масло со поголема јачина.