Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Масло од канабис

Дискусија во 'Алтернативна медицина' започната од Gosh, 14 јуни 2016.

1. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    7.203
    Допаѓања:
    39.535
    Јас користев за сериозна болест и не, не можеш нормално да функционираш. Барем јас не можев и го прекинав.
    Е сеа, јас користев чисто и квалитетно и како да ти кажам.. "мава" бааги.

На honesty му/ѝ се допаѓа ова.
  2. awkey

awkey Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2021
    Пораки:
    1.755
    Допаѓања:
    4.640
    Јас би ти препорачала ако најдеш чисто да пробаш, но не е за секого, кај некои декува обратно. Може да пробаш со џоинт

3. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    2.089
    Допаѓања:
    3.689
    Јас имам користено капки (под јазик се ставаат), пастили на ГалаФарм и сируп, исто од ГалаФарм. Искрено, помага. Скапичко е, да, ама супер. Особено тие стикчињата-сируп. Мене инстантно ме опуштаат и заспивам, имам проблеми со несоница и голема анксиозност. Само што, хм, кај мене не делува долгорочно, т.е. делува само моментално. Не приметувам подобрување на состојбата. Но, не е и дека сум земал редовно, може треба подолг период да се зема. Овој сирупов го има по аптеки, во такви стик-пакувања е, како мед пример што има мини-варијанта за со чај, во кафичи. Има плус мед во него, за полесно да се поднесе тој силен, типичен вкус на канабис.

Исто така, зависи од состојбата: колку појака анксиозност/депресија имаш - толку поголем процент на масло ти треба. Кај нас, во Македонија, најсилно е 30% масло. Ми се чини дека видов и едно со уште повеќе, како паста го пишуваат, ама многу скапо ми е и не сум во план да го купам во скоро време. Иако, сметам дека и мене ми е потребно масло со поголема јачина.