Не си претерала малце Инаку и мене ми се мрси ама почнав да ја мијам 2 пати неделно...па мислам дека се подобрува
3 недели мрсна коса Ова во Гинисова книга за рекорди да влезе. Премногу е тоа на што личи мене максимум не ми била миена 4 дена, а ја мијам 3-4 пати неделно зависи. Мене искрено и кога ми е мрсна веќе 2-3тиот ден не ми е пријатно, како ќе ставам глава на перница навечер и осеќам тежина некоја, а не па повеќе од 1 недела да не ја измијам А тоа дека не се забележува дека е мрсна сиииииииигурно. Ко ќе застане некој до мрсна коса, особено толку мрсна самиот мирис се забележува а не па со голо око.
Јас ја мијам косата на 2-3 дена, мрсна ми е, неможам да ја носам никаква, залепена... Гадно ми е. А и ме нервира муабет од типот не ја ми косата, помалку ќе ти се мрси, како не. Сум пробала по 5-6 дена да не ја мијам, гнасна е, смрди и мрсна е, и друга работа ќе ја измијам и после ден-два пак ми се мрси исто како пред тоа. Незнам дали и кај вас ова е случај ама мене не ми делува тоа колку повеќе ја миеш, повеќе ти се мрси. На некој на кого му е мрсна косата ја миел или не пак е мрсна. На моја другарка косата и недела дена да не ја измие и е на мене како истиот ден само сто сум ја измила. До косата е тоа, бар јас така мислам.
Јас ја мијам 3-4 пати во неделата...Неможам да издржам многу ми е мрсна..Но добро е што имам долга и бунја коса па си ставам венче...