Iskreno da kazam voopsto ne sum zadovolen od mojot maticen i neznam sto da pravam zs nemam izbor najbliskiot mi e na 10km i toj ne e nisto posebno katastrofa se maticnive plus i ne e redoven na rabota ne e tuks koga ti treba
Девојки може да ми препорачате добар матичен во Ѓорче. Од сегашнава матична воопшто не сум задоволна, па сакам да ја сменам.
o imas vo karpos posle vardar kaj specijal furnata ordinacija cipus mene mi e maticna i sum zadovolna. A na maliot maticna mu e violeta ama jas go nosam kaj timovski ( zamenata) tipot e dzver i sigurno sledno odenje ke go stavam toj maticen bar koga raboti da si zima i pari
najdoba lekarka vo cair e doktor Almasa Demirovic kerimi predobra e raboti vo 2 smena a vo prva e violete i ona e dobra
Не ти требаат документи. Ќе отидеш кај тој што сакаш да ти биде матучен и он ќе те пријави кај него. Сега таа постапка оди електронски.
Здраво форумџики, би ве замолила да споделите информација/препорака за матичен лекар, матичен гинеколог и матичен стоматолог во општина Центар? Ви благодарам. Ви посакувам Среќни празници на сите! Поздрав, Sweety90