zdravo! sakam da se prefrlam na drug maticen bidejki familijarnata ni e...uzas. voopsto ne sum zapoznaena so procesot na odbiranje maticen lekar i bi ve zamolila ako moze nekoj da mi kaze kako ide toa. isto moze preporaki za lekar vo oblast na centar, karpos, kapistec, kozle, vo skopje. fala
Препорачајте ми добар општ матичен лекар/ка во околина на Влае-Ѓорче. Во смисла да е достапен, редовен на работа и да не треба една недела однапред да закажувам преглед.
Одамна не е активна темава, ама ај да прашам нешто, може некоја ќе се најде со искуство.. Дали можете да ми препорачате некој матичен лекар од Неуромедика и како сте задоволни од нивните услуги, или ако имате некој подобар предлог за квалитетен и посветен матичен што си ја знае работата, feel free to share it ☺️ фала
некој од кавадарци да ми препорача матичен лекар се мислам околу агапе медика, виталиа медукус и целзус нова. па ме интересира дали виталиа медикус имаат и лабораторија биохемиска, па и за другите две ако знае нешто слободно нека пише. секаков одговор е добредојден. благодарам
Devojki predlozete nekoja dobra maticna vo delot na Aerodrom ili Centar. Mojata maticna bese vo Lisice Dr. Slavjanka megjutoa ne sum zadovolna od tamu i sakam da ja promenam