Дали може некој од вас да ми препорача матичен гинеколог кој не прави проблем со боледувања Зошто правев инв имам крварење и мојава матична гинеколог што ми е првото прашање и беше што да ми пише во упатот за бета дали да пише инвитро тоа страшно ме вади од такт искрено мора ли цела фирма да дознае за мене за бременост тоа не ли е некоја интима јас не кажувам дома а не па да кажам на цела фирма така да ве молам доколку имате искуство со некоја флексибилна докторка ве молаж за препорака ви благодарам
Дали некој знае како се вади копија од историја од матичен? Треба ли некаква изјава заверена на нотар? Таква информација ми дадоа од кај матичната, па не ми е баш логично...за копија од мој картон...
Jas i pobarav i ona mi daade po koj osnov ti treba ako e za privatno zdravstvo pazi zs tamu se se gleda
Ќе си го подигнеш стариот картон, таму ти е цела историја. Не постои копија од картон. За приватно здр ти е ?
Ne maticnata moze da ti ispecati cela istorija ne treb nikakva zaverka karton i slicno no ako ti e za privatni zdravstvo treba da se pazi zs se zavisi kakvi dijagnozi ona ti ina staveno
zdravo, dali znae nekoj dali mozam da imam maticen lekar vo grad vo koj ne ziveam? studentka sum momentalno vo skopje i sakam da ja smenam mojata maticna od mojot grad, dali mozam da odberam maticna vo skopje iako ne sum od skopje? isto taka ako mozi da preporacate nekoj dobri maticni lekari niz skopje?
Скоро тука на форумов прочитав дека студентите имаат право на 2 матични лекари, дома и во местото каде студираат.
fala. za dza maticni lekari znam deka moze, prasanjeto e dali mozam da imam samo eden vo skopje, a vo mestoto na ziveenje da nemam?