Јас ги користам во комбинација со сомат сјај и сум презадоволна, садовите се измиени перфектно, без никакви останати флеки.
Не знам што ми текна, денес на поминување во Стокомак земав сјај и таблети на Лудвиг, досега користев на Финиш. Добри ли се? Дали сјајот,таблетите, мора да бидат иста марка со солта за машината, имам две кутии на Финиш, или се зафркнав
Мене не ми се допаднаа. А не мора сите средства да бидат иста марка, јас сол ставам на Финиш, а користам таблети од ДМ или КАМ, кога како. Сјај не ставам, повремено знам алкохолен оцет да ставам.
Tabletkite nekako ne mi pravat kejf na pocetokot dali uste neznaev i gi kupuvav ama poftorno ne Sega feri i od DM zadovolna sum eftino se a ima okolu 60 mislam
Здраво. Имам машина за садови Беко. Ја учам сеуште, нова е, прв пат користам. Без да забележам снемало вода. Во соба мириса на изгорено, кога гледам нема вода. Ја исклучив од штеќер. Дали има гаље? Може да изгори нешто? Ваши искуства? Благодарам
Кажувајте чаре... Што е ова од вчера двете машини што ги пуштив оставија бело и на машината и на некои садови?
Дали ја пушташ повремено со сретства за прочистување, празна, еднаш месечно? Пробај така, доколку не си ја пуштала до сега.
Да се самоцитирам, многу има незадоволни, очекував и јас, и искрено исти ми се како на Финиш, само првите дупло поскапи, досега цела недела секој ден пуштање супер ми се покажаа, барем да не давам дупло пари.
Хм, пробај празна, па ако не бива и тогаш ја би ти ги препорачала овие https://forum.femina.mk/threads/Машини-за-садови.10360/page-25#post-5837038 Јас сум презадоволна. Ако и тогаш не биде, побарај мајстор, не знам.
Od sto moze vaka da gi ostava casite, a i se ostanato masinata? Celo vreme premijuvam na raka. Sol ima, sjaj ima, filter iscistiv, ne ja prepunuvam, tableti finish.