1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мајка и ќерка загинаа по пад од зграда во Карпош

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Sofi.ja, 2 март 2026.

1. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.683
    Допаѓања:
    26.352
    Жената била под сите можни притисоци, дури и девојченцето од што си ја барало собата, сигурно и' влијаело врз погрешните одлуки.

На eliesaab, lovely91 и Biljarkata им се допаѓа ова.
  2. ArabellaStarfall

ArabellaStarfall Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2024
    Пораки:
    1.469
    Допаѓања:
    9.777
    Точно, во најдобар случај. Но, од приложеното, од непостапувањето на полицијата и социјалното, зошто мислиш дека нешто по смртта на Ивана би било поразлично? Ќе ги избркаат сите од работа и ќе примат нови, кадарни и некорумпирани? Цела дискотека запалија, секој ден нови трагедии, што се смени па да си речам дека навистина ако Катја ја поштедеа, животот би и бил подобар.

Да, трагично е што размислувам вака. Но, проблемот на моето размислување, не го создадов јас. Туку живеењето 30 години во распадната држава.

Последна измена: 1 април 2026 во 15:10
    На Amica geniale, winnie02, Amelia. и 3 други им се допаѓа ова.
  3. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.310
    Допаѓања:
    39.969
    Катастрофална претпоставка

На oblace1 и christinnn им се допаѓа ова.
  4. Dekoo

Dekoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    1.426

Чисто ме интересира, значи тепана 20000 пати, пушта тужба за развод и у меѓу време ДОДЕКА ЖИВЕЕ СО ИМБЕЦИЛОТ, се гледа со другар му?

ми нема логика искрено размислувањето ако било така..

5. No Makeup

No Makeup Популарен член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    2.300
    Јас уште се сеќавам кога татко ми ја тепаше мајка ми,кога ја маваше со погрдни зборови. Некогаш сите заедно одевме кај баба ми ,некогаш таа не оставаше а ние децата ја молевме да ја вратиме. Јас сум била на таа возраст како Катја и до ден денес и после 30 год се сеќавам. Нејзините родители знаеја дека татко ми ја тепа и браќата(6) но,сите си ја гледаа својата работа. Си бирала си се омажила. И ден денеска сум полна со трауми и комплекси,но со друг поглед на минатото-виновни беа и двајцата,татко ми и мајка ми ,а оставија три деца зад себе истрауматизирани и полно со комплекси цел живот. Јас на антидепресиви,брат ми н дрога ,а сестра ми со озбилна психичка дијагноза..

На Joanna28, Yowannty, oblace1 и 29 други им се допаѓа ова.
  6. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    3.160
    Допаѓања:
    7.281
    Како поише детали излагаат овде се повеќе се потврдува дека немало ниеден нормален, го читав целото сведочење на овој Мартин, Ивана живеела кај нејзините имала кај да седи, овој ја бркал и менувал брава и она се вратила зашо на Катја и требало соба ???? ова ми нема никаква логика и може пак да ме нападнете слободно, се гледала со другар му, снимала видеа, се тепала со швалерката, го сликала Стојанче на тераса со швалерката??

На Gosh, christinnn, la.malparida и 2 други им се допаѓа ова.
  7. No Makeup

No Makeup Популарен член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    2.300
    Барала утеха..

На Amelia му/ѝ се допаѓа ова.
  8. MissChievous

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.683
    Допаѓања:
    26.352
    Се има вратено ради желбата за собата на ќерка и', исклучително лоша одлука. Сигурно не глумеле среќно семејство.

На eliesaab и Anaroz1 им се допаѓа ова.
  9. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    22.138
    Допаѓања:
    204.209
    Леле, ај не ме нервирај сега со дополнителни глупости:smoke:

И каква логика барате погоре, не ми е јасно. Токму тоа го кажуваме, да имало еден со здрава логика , ова немало да се деси. Водич за дисфункционални односи, чекор по чекор. Љубов, љубомора, омраза, одмазда, дрога, пиштоли, пиздесиматерине, секс и насиље. Еден здрав не-ма-ло.

На Ordinary, tambelina, JuLleE и 2 други им се допаѓа ова.
  10. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    21.277
    Допаѓања:
    278.325
    Сигурно ради собата на ќерка и'.

11. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    7.270
    Допаѓања:
    38.683
    Да де... она штом имала љубовник ако и е!!! Тоа ли ви е реториката?!!! На крај и жртва ќе излезе монструмов како што тргнало!!! Оти, неговите неверства додека биле во брак не се важат, ама тоа што Ивана стапила во врска откако поднела за развод и се преселила од станот тоа е за осуда!!! И на тоа ќе се фокусирате цело време!!!
    Се разводнува дискусијата и се губи поентата и виновниците!!!

На oblace1, MeowMeow, tambelina и 24 други им се допаѓа ова.
  12. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    21.277
    Допаѓања:
    278.325
    Битно Мартин ја тешел дека институциите ќе си завршат работа, ама он ни за дрога не пријавил, на пример.
    Институциите what

На tambelina, baby-star, JuLleE и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    3.160
    Допаѓања:
    7.281
    Не бараме логика, пробувам да кажам дека Ивана може имала друг излез и друго решение, овој не ја држел заклучена во станот, туку и менувал брава и ја бркал цело време, а она се враќала, као демек Катја си ја барала собата. Сигурно дека ни станот, ни собата не се побитни за ти да седиш и самоиницијативно да се враќаш таму. Зимаш детето и бегаш што подалеку, а не се враќаш заради собата и се дрогираш демек ќе го изманипулираш ти лудаков со тоа да ти го врати станот, абе кој од кој полуд овде.

На EnaEnA30 и Miss666 им се допаѓа ова.
  14. MissChievous

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.683
    Допаѓања:
    26.352
    И станот нејќела да го отстапи, ваљда мислела дека ако скроз замине од таму, никад нема да добие дел.

На eliesaab и andromedae им се допаѓа ова.
  15. MissChievous

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.683
    Допаѓања:
    26.352
    Типот ги следел.
    До последен момент ја тепал.
    Зошто он да го добие на крај краева?
    Зошто она у долгови да биде, насилно принудена да вади пари?
    Абе шо ви е?
    Милион грешки има она направено, да, ама гомнаров е изворот на сето зло и случувања.
    Жената се борела на сите можни фронтови, читај ги изјавите на судењето.
    Очигледно победиле интрузивните мисли за ставање крај на сè, за жал на Катја.

Едит: сите му попуштале у пм... дури и оној Мартин, го слупал со кола у кола (уште еден обид за убиство ако ме прашаш мене) и овој нејќел да го пријави еееееј.

На oblace1, tambelina, Amelia и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    22.138
    Допаѓања:
    204.209
    Он на крај ќе добиел од двете подолгото, ама толку му се плашела е верувала во сите негови закани, што друга вистина не можело да постои.
    Ете, сега ќе добие- ќе излезе од затвор некад и ќе ужива во плодовите на својот труд.
    Ако излезе :swear:

На tambelina, Amelia и CameliaMiller им се допаѓа ова.
  17. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.752
    Допаѓања:
    18.096
    Супер поентираше, без грешка. Реков дека признал дека биле во врска а никаде не осудив ниту реков ако и е. Дека и е погрешна одлуката да е со тој човек и е погрешна ама никогаш нема да подржам насилство или убиството без разлика на се, освен во самоодбрана.

На tambelina му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    3.160
    Допаѓања:
    7.281
    Колку што сфаќам од сведочењава и он се дрогирал и он ја проверувал кого следи на тик ток и он и барал да се јават кај полицаецот за да му потврди он дека немал ништо со Ивана??? значи горе доле сите биле иста сорта.

На oblace1, Medea., Pixi5 и 15 други им се допаѓа ова.
  19. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    21.277
    Допаѓања:
    278.325
    За да не биде мртва денес.
    Има начини да се средат овие работи, па и да нема ексик, од смрт само назад нема.

На oblace1, tambelina, lovely91 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. mama11

mama11 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2024
    Пораки:
    563
    Допаѓања:
    711
    Сега прочитав дека се дрогирала и она за да биде добра пред него за станот. И за видеа интимни што снимала ? ( никој човек што е при здрава свест не би се дрогирал за некого ниту пак би снимал видеа не знам или јас сум таква што тоа ми е немормално)…

На lovestoneddd и lovely91 им се допаѓа ова.