1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мајка и ќерка загинаа по пад од зграда во Карпош

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Sofi.ja, 2 март 2026.

1. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    9.321
    Допаѓања:
    42.572
    Овие сите наркомани. Затоа и биле заедно. Тешко на детето само.

На wendy2, Pixi5, Sofi.ja и 13 други им се допаѓа ова.
  2. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    3.160
    Допаѓања:
    7.281
    Затоа што станови, пари, се сработуваат, се губат итн, дури и видеа да пуштел голема работа, секое чудо за три дена, од скокање во смрт само нема назад.

На EnaEnA30 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. DaFina2

DaFina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2021
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    13
    Премногу жално е целата ситуација, премногу м ие жал за девојчето, животот беше пред неа а за жал ништо убаво не виде во него.Едно не ми е јасно зашто се јавила кај тој Мартин а не кај братот кога била на автопат оставена со девојчето ? Да се јавила кај братот може нешто ќе се сменело , сепак и е брат ( иако сега него никаде го нема во целиот случај , јас ништо за него не прочитав)
    прежално многу

4. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.752
    Допаѓања:
    18.096
    Рекла дека не сакала така модра да ја гледаат.

5. Frida-

Frida- Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2025
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    633
    Мислам дека брат и бил на одмор надвор од Мк

6. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.197
    Допаѓања:
    32.382
    Чекајте сеа, Мартин призна дека и бил швалер, или Стојанчето си го претпоставува ова?

7. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.752
    Допаѓања:
    18.096
    Призна
    Утре сведочи сосетката, наставничката на Катја и брат и

На tambelina, Medea., Pixi5 и 4 други им се допаѓа ова.
  8. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.683
    Допаѓања:
    26.352
    Јас се сложувам апсолутно со тебе.

Но некој што со години е тепан, шутиран, давен, вреѓан, пцуен, омаловажуван, на истиот тој му е кажано дека ништо не добива од нејзините, дека и тоа што е половично нејзино ќе и' биде одземено и ќе биде бездомник со дете, некој што е во долгови, некој што државата конзистентно го игнорира, со крајно утепана психа и душа, веројатно во најслаб момент поверувала дека на никој не му е гајле за нив и дека ништо добро не ги чека, и ја направила најголемата грешка од која нема враќање.
    Пред некој да каже дека ја правдам или романтизирам, не, не го правам тоа, само потенцирам 2 работи: 1. покрај неа, и гомноно е убиец, не само она, 2. не го направила тоа од чиста мира и освен ако се најдеш во дупката кај шо била веројатно незамисливо ти е.
    Не само што сите знаеле што говнарии се случувале, сите знаеле во колку лоша психолошка состојба била. И никој ништо не превземал. Пошо очигледно не им било стварно гајле.

На azelea, christinnn, butterfly_91 и 10 други им се допаѓа ова.
  9. lala15

lala15 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2014
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    930
    Ако не е убиец зошто милион пати се обидувал да ја убие, се заканувал со смрт и ја кршел од ќотек????????? Имаш памет бе?????

На Amelia, azelea и butterfly_91 им се допаѓа ова.
  10. ideniki1

ideniki1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2023
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    72
    И еве сега се дозна дека Ивана му се јавила на видео повик пред да се фрли со детенцето и кога Стојанче не и одговарал, таа му се јавила на нејзиниот дечко да пушти камера за да го има последниот збор.

Ова не го прави човек во афектна состојба, ова е ладнокрвно убиство.

Не можам да се соземам дека една мајка можела на ваков начин да и наштети на најмилото кое со ништо не заслужило да биде убиено

На EnaEnA30, Miss666, Teja26 и 6 други им се допаѓа ова.
  11. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.976
    Допаѓања:
    123.768
    Најточен и најтрезвен пост!
    Рацете им се крвави со крвта на Катја на сите почнувајќи од полицијата, па ЦСР, па школото, па потоа мајка и и брат и.

Ивана и Стојанче се директни убијци на Катја, а другите индиректни.
    И тоа е она што треба тука да е важно, а не дали Ивана се е*ела или не со Мартин.

На oblace1, Ordinary, EnaEnA30 и 33 други им се допаѓа ова.
  12. lala15

lala15 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2014
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    930
    Леле, какво ладнокрвно убиство. Се гледа кој е ладнокрвниот во случајов, психопатот што се смешка во судница.
    Луѓе, треба да се обидете да разберете дека жената била скроз психички попуштена и под страшен притисок од сите страни, не гледала решение и излез од ситуацијата и тоа го направила во страшна афектна состојба. Само тој што се нашол под вакви притисоци и психичко/физичко насилство може да сфати како се чувствувала, буквално во такви моменти кога се ти е смачено, некој да ти рече нешто многу нормално ти можеш да го третираш како опструкција бидејќи едноставно веќе психата ти е преоптоварена. Греота за тоа што го трпела, јас до негде ја разбирам зошто сите работи што ги правела ми изгледа како да била под тешки манипулации од овој будалава и постојано трпела физичко насилство, од кое болката придонесувала уште полошо да и биде и психички, што патем е докажано, кога некој константно доживува физичко насилство и трпи болка, т.е. дека имањето константна физичка болка влијае на психата и рационалното размислување и однесување.
    Сега не можеме да годиме шта би било кад би било, какво ќе беше детето кога веќе го нема, но се надевам дека барем Стојанче ќе добие доживотна. Ако го осудат на некоја безвезна казна тогаш скроз ќе потфрлиме и како општество и како луѓе воопшто. Иако ова е уште еден доказ дека веќе многу сме потфрлиле.

На Amelia, butterfly_91, andromedae и 3 други им се допаѓа ова.
  13. ArabellaStarfall

ArabellaStarfall Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2024
    Пораки:
    1.469
    Допаѓања:
    9.777
    Од трезвена ситуација многу бе паметни некако.

Сите знаат како не требало. А кога си во нејзина кожа, тепана, омаловажувана, заканувано, не знам друга како ќе постапеше. Сите викаат вака ќе направев, онака ќе направев. Не знаете што ќе направевте, затоа што не сте се нашле во таква ситуација и не сте Ивана.

Така да бидете среќни што сте немале таков живот и што може се и сешто да коментирате на темава.

На Mazegin, tambelina, strelec231992 и 14 други им се допаѓа ова.
  14. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.303
    Допаѓања:
    157.145
    Од се што прочитав денес, ова ми остана во глава, детето зборело во школо, и никој ништо да не превземе. За дете се работи, мизерно себично општество, толку многу луѓе знаеле дека нешто се случува :envy:.
    И како и секогаш сега сите ќе се фатат за моментот дека имала афера :envy:, и тој Мартин директно инволвиран, толку времр да знае што се случува, биле блиски, му значеле демек нешто и да не превземе нешто барем детето да го заштити :envy::envy::envy:

На oblace1, tambelina, Maxima987 и 16 други им се допаѓа ова.
  15. Misskirova

Misskirova Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2018
    Пораки:
    3.916
    Допаѓања:
    9.800
    Уште од сам старт реков дека не ја убил туку сама се фрлила. Нормално одма нападнавте дека ја виделе како се кара па еве се испостави дека се карала на камера.
    Јас уште не можам да верувам дека има луѓе што го " сфаќаат " фрлањето на детето од страна на жената.
    Или немате деца па не знаете каква е таа љубов.
    И не ми се фрлајте со приказни дека детето ке останало со таткото па ке ја тепал.
    Има излез секогаш и од се и за се има начин.
    Очигледно клопчето се одмотува па гледаме дека станува збор за апсолутно деструктивни особи сите вклучувајќи ја и жената.

На zuto, EnaEnA30, Miss666 и 5 други им се допаѓа ова.
  16. ArabellaStarfall

Се зачлени на:
    10 јануари 2024
    Пораки:
    1.469
    Допаѓања:
    9.777
    Зошто Ивана не го барала брат и или нејзините, кога овој ги оставил на автопат?
    Зошто Саздов, ако толку ја сакал Ивана, ќутел и ништо не правел кога овој ја тепал и давел?

На Amelia, Adidas888, Selena01 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Dekoo

Dekoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    1.426
    Зашо сакал да ебе а неќел да го наебе. Извини на вулгарноста, ама буквално така изгледа ова..

На EnaEnA30, baby-star, Gosh и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Intergalactic

Intergalactic Активен член

Се зачлени на:
    4 март 2026
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    27
    Posho bila svesna deka nejzinata familija e poremetena i nema da i pomogne. Inaku sekoj normalen na svoj od familija prvo ke se javi.
    Spored izjavite site se poremeteni i Stojance i Ivana i Martin i majka i' i brat i' site do eden se soucesnici na smrtta na devojceto ni krivo ni dolzno da pogine.

На Anaroz1, mama11 и ArabellaStarfall им се допаѓа ова.
  19. ArabellaStarfall

Се зачлени на:
    10 јануари 2024
    Пораки:
    1.469
    Допаѓања:
    9.777
    Screenshot_20260401_184139_Chrome.jpg
    Којзнае што е вистина.

На EnaEnA30, tambelina, strelec231992 и 12 други им се допаѓа ова.
  20. sonuvana

sonuvana Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2016
    Пораки:
    1.353
    Допаѓања:
    2.927
    Можам да ги замислам реакциите на школото и ЦСР , кои сигурно со гадење ги посматрале, ( наркомани, нели ) изразувајќи лажно сочувство кон девојченцето, но сепак недоволно и значајно поради тежината на проблемот, однапред осудени на пораз.....денес никој не сака проблем, професионален предизвик, а да не зборувам да се подаде срце и душа за некого кој не ти е ништо.....

Но, не можам да поверувам дека може да постои мајка, како мајка и на Ивана, која наместо да ги грабне и заштити, оправа, да не кажам оправдува еден силеџија, монструм, нечовек.

Чувствувам потреба да се извинам на некои девојчиња на форумов, ако некогаш сум се обидела да оправдам нечија мајка, убедена дека " мајка е мајка ", една, единствена.
    Не било така, навистина постоеле немајки, згрозена сум...

На Miss666, Gosh, PaLaVa и 5 други им се допаѓа ова.