А можеби и не е самоубиство. Уште ништо не знаеме, ми се гади кога читам коментари за повлекување на детето, за трач рубрика од 'мајките од градинка' за 'се вратила станот да му го земе' и сл. Трае истрага, се надевам ќе биде транспарентна и фер, до тогаш греота е да се паметува или суди.
Па тоа е држава, не ко нашава вукојебина. Ќе ја видат жената модра, ќе повлече изјава под притисок и тие ќе си ја повлечат опашката пошо ги мрзи да се замараат, битно гзот им е чист папиролошки. Идиоти
Од целава оваа случка, но и од сите претходни вакви случаеви, вие жените треба да извлечете поука и многу да внимавате со кого стапувате во брак. И јас како маж, сум крајно разочаран и шокиран од машкиот род во Македонија, па затоа сакам да се заштитите и навремено да препознаете маж со психички проблеми. Секако дека не се сите мажи исти како овој, но во многу наврати се покажало дека има психопати како Стојанче, а дежавата и полицијата не можат да ви помогнат.
Како не е точно, шо не е точно. Ете ти. https://24info.mk/dva-chasa-pred-tr...RWBoJ0kaJa2yohneg1_aem_NoTEQ_VheTkwFW_L2OVD_g
Не си ги тепајте децата! Нема оправдување за ниедна воспитна. Насилството раѓа насилство или прифаќање и толерирање на истото. Синовите ќе си плескаат воспитни на жените, а ќерките ќе ви трпат оти тоа е научено и прифатено однесување од дома. Па ќе се пренесе и понатаму. Особено во систем кој многу потфрла, вие не си ги тепајте децата. Оти системот потфрла каде што треба да заштитува нешто што се раѓа токму во вашите домови. Многу ликови овде што си го плескаат сопственото дете, ама би го здробиле кретенот ако ја плесне сестра им. Ох да ајрони. Не си ги плескајте децата! Бидете присутни родители, бидете строги, принципиелни и дисциплинирани, поставете им граници и држете се до нив. Ама рацете користете ги само за галење и гушкање. Се друго доведува до вакви случаи. Едните се претвораат во насилници а другите ги трпат првите. Ова е огромна трагедија. За целото општество. Нека почиваат во мир на небото, на земјата очигледно не го нашле.
Сакам некој како на мало дете да ми објасни. Имаш присутно трето лице во станот, а автоматски тврдиш дека е самоубиство. Како??? Зошто? Има доказ дека се самоубила!? Како тој деликвент, маженце со пресечени мадиња јер силен фраер тепа жени нели, се гони за наведување на самоубиство кога можеби он ги бутнал, што реално многу повеќе држи вода.
Или на пример, тројца се во станот. Психопатот трча кон жртвите со оружје во рака со обид да ги убие. Жртвите во паника бегаат и паѓаат. Он не ги пипнал, не ги бутнал ама директно го предизвикал настанот. (ова е рекла казала претпоставка, само сакам да кажам дека има куп опции што се случило, зошто рипнала, зошто било детето во раце кај родителот).
Страшно, одвратно. Баш некни неповрзано исто пишав за тепање деца ко Јованти погоре. Почнува со шлап тебе како дете, па ти шлап жена, па тресење бебе што плаче, па не знам љубомора дрн мрн пак ќотек и нема крај. Или крајот е ваков. Вие што велите одма ќе го убиете за сестра ваша : би сте си ги оставиле децата мали за во затвор да одите? Ако немам деца, пеки, ќе го лежам. Ама со мали деца не е исто. Се надевам дека на ѓубрето во затвор ќе му се изнаебаат матер сите манги таму, или пари да се соберат да се плати да го пос.рат од ќотек истите, јас би донирала без проблем Јадно, јадно дете. Нема утеха.
Да да ќе се соберат четворица да го натепаат, во кој свет? Биди малце пореална. Дали еве ти би дозволила твој сопруг или брат да оди да се вплеткува во тепачки?