Мајчински муабети (не е за барање совети)

Discussion in 'Бебе' started by slobodka, Apr 30, 2016.

1. Mandela

Mandela Истакнат член

Ааа јас работата петочки на полноќ ја фатив:wasntme:

DELFINA81, Lady Miami and pamelche like this.
  2. Lady Miami

Lady Miami Истакнат член

Мајки, се спремаме за 1ви роденден и сите прашуваат што сакаме/ни треба. Јас појма немам. Имате некој совет/иксуство што ви се нашло по први роденден? Да не има некоја ваква тема да си прашам?

3. pamelche

pamelche Форумски идол

Lady Miami likes this.
  4. Marge

Marge Популарен член

Да ти кажам, јас иако навистина секогаш бирам подарок пред пари, за прв роденден сите што ме прашаа, нормално блиските со кои што бев слободна да им кажам отворено, им реков - пари, бидејќи реално буквално ништо не му требаше. Што од нас изнакупено, што од повојници, баш се имаше, не ми требаше да се дуплираат стварите. И му ги ставив сите во касичка. После некое време кога дојде момент дека е време да го одделиме во негова соба и да ја опремиме, буквално цела соба ја опремив од тие пари, со се што сакаше и му беше потребно.

5. Mom's_life

Mom's_life Истакнат член

Пуу петочки секс теми, јас во овулација, а маж пребега со се деца во друг град :devil: Спречува после две недели мафтање со две црти тест :D

Што се прави сам дома? Морам да го запишам тука овој свечен момент. Од пред короната не сум била сама дома, не се ни сеќавам. :D
    Серии, книги, лежење и џин тоник на списокот ми е. Искачанка за утре закажана, тинтарење педикир, маникир и се надевам конечно ќе се испирсам на увото. :makeup:
    Ќе видиме што од листава ќе исполнам :D

Одмор истеравме солидно, големиот си имаше друштво ич не го ни осетивме, сега малото е во опасните години, се може а ништо не разбира :D Кога ќе се налути ко тетка Биберче е, многу е смешна.

Ве поздравувам :sun:

6. MariaBouli

MariaBouli Истакнат член

13ти ден во камп на море, и веќе ми е доста. Знам ќе ми кажете не сум нормална, и сама си мислам дека не сум, ама 5 ноќи по ред по 2 саати и кусур ми дреме на цицка од 5 сабајле и никако не може да завлече да заспие. Не е будна, ама не е ни заспиена. А ништо друго не сака, ни цуцла, ни друмкање... И ќе ја оставам нека дреме, ама не знае да цица, ме боли, ме корне, а ниедно друго цицање во денот не ме боли. И не знам до што е, дали дека жешко стана последниве денови, дали е престимулирана зошто цело време сме еден куп луѓе, од кои и малиот внук кој мене ме исцрпува само со неговото присуство, а неа не ја остава на мира, дали од 4 влеговме директно во 5 скок зошто веќе цел месец се нешто се дешава, дали зошто цел месец како сме излезени од домас.... или ваљда најмногу и е ова последново. Не знам, не можам да анализирам веќе, само знам дека едвај чекам вторник да си дојдам малце дома, ама пак многу мрзам што дома ми е Скопје, на топло, под клима, со шанси за шетање 1 саат навечер... ама тоа е што е :drunk: