Откако ми заврши менструацијата после една недела добив пак ама ми траеше 3 дена и тоа само на бришење имав крв. Прв пат ова ми се случува, дали некој знае што може да биде причината, немам некој гинеколошки проблем, скоро се прегледував ама секако пак ќе отидам.
Девојки ми треба помош дали на некој му се има случено сличново ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ И СОВЕТ Значи имав не редовен циклус кога се породив ми се заради неколку месеци 2-3 ок беше после пак ми каснење но овај МЕСЕЦ за прв пат ми се случи нешто не очекувано ми дојде менструација на 12 ти ми заврши на 22 ти Август траеше околу 10-11 денови имав пишано погоре и денеска замислете после 6 дена ми дојде пак менструација , му се има ли на некој вакво нешто случено ве молам дадете ми совет и дали е нешто сериозно ?
Еве истото ми се случи, после точно една недела откако ми заврши менструацијата јас пак добив, прв пат и мене ми се случува ова..да не си била нешто болна или настината месецов?
Дали некогаш ви се случило да имате како проѕирна менструација? Не е баш проѕирна има и крв ама е помешано како со проѕирно...
Види можеби имаш послаба менструација, или да имаш и слуз ама не може никој на форум да ти каже. Оди на доктор. Да види евентуално за брисеви, и да му раскажеш поубаво ако си загрижена за нешто
Темна кафеава менструација со траење од два три дена,и како коагулуми? Пијам јаз контрацептиви(поради нередовен циклус ,полицистични јајници).И сум под голем стрес периодов дали има нешто тоа врска или?Искуства некој? За недела дена сум на гинеколог мом.е на на одмор..инаку ова е веќе неколку циклуси по ред .
Devojki aj mala pomos dobiv na 12 avgust mi zavrsi na 16 na 25 pak dobiv ama samo na brisenje i na vloskata vaka ne e obilno ne mi tece te e svetlo rozevo te e temno kafeno i sega mi mirisa kako na skapano na mrsa
Zdravo devojki, vaka trebashe da dobijam okolu 17ti avgust ama seuste nisto. Simptomi imam vekje dve nedeli kako poduenost, bolki vo dolniot del od stomakot, polovinata i oteceni gradi isto kako i pred sekoj ciklus do sega. Mi se slucuvalo porano da mi docni 3-4 dena, no ovoj pat cel mesec mi preskokna i ne mi dojde. Isto imam zabelezano deka prethodni nekolku ciklusi imam dosta pomala kolichina krvarenje i na 2-3 den da imam kolku sto bi trebalo na 5-6ti. Ne sum seksualno aktivna i bash periodov ne sum bila pod stres. Od sto moze da e i dali da otidam na ginekolog ili da pochekam ushte nekoj den?
Нормално дека треба да отидеш, цел месец да не ти дојде менструација и те како е за загрижување, можеби нема ништо, ама мораш да одиш..
Nemam pieno antibiotici, edino sto imam promena vo ishranata napraveno i sum na nekoja "moja" dieta i se odrekov od mnogu jadenja sto sum gi jadela do pred 2-3 meseci. Vo sekoj sluchaj kje otidam na ginekolog
Здраво добив циклус на време .. но прв пат ми трај само два дена и тоа многу малце истече дали има некаков провлем , по обичај,ми трае 4-5 дена
Кој ден за прв ден го сметате за циклус, кога ќе пробие или ќе почнете да крвавите? Јас обично прв ден имам кафеав исцедок веќе наредниот ден крварам. Ме буни, кога треба да испитувам хормони, а и кога чекам да ми дојде точно кој ден да го сметам за прв
Имав циклус на одмор и се бањав третиот ден, арно ама ми прекина тој ден и од утре дента почна кафеава крв да ми тече трети ден веќе. Нормално е ваљда? Прашувам зашто верувале или не прв пат имав добиено на одмор, обично темпирам