Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Менструација

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од emilijakaraivanova, 13 јануари 2010.

1. maaraa96

maaraa96 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2015
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    341
    Секој месец исти симптоми. Хормоните сите ми се најок. Ама баш ова што се дешава последниве 2 месеца ме замисли баш:sweat: Не сум имала никогаш Панични напади, не знам тоа тешко дишење и стискање во градите може да се дефинира како Паничен напад :wasntme:

2. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.511
    Допаѓања:
    10.572
    Јас имам некои исти симптоми, обично тоа се физичките, а психички секогаш е различно, ако немам пред циклус имам после циклус и така во круг. Со текот на годините барем кај мене стануваат потешки симптомите, или пак како млада, средношколка не им обрнував внимание освен што тогаш имав страшни болки, сега па тоа немам ама психата ми е скрос никаква.
    Во средно се сеќавам не пуштија од школо и ме фати таков налив на нервоза уште се сеќавам на моментот дури и на плачка ме тераше, додека стигнав дома јас добив. Значи ми траеле не повеќе од два часа. А сега скоро две недели, одма после овулација :drunk:

На maaraa96 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. maaraa96

maaraa96 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2015
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    341
    Нервозата не ја бројам, тоа некако вообичаено е тој период:lol: Излив на емоции, нервоза. Стварно некако ср зачудив, фала ти што сподели:)

На anggell му/ѝ се допаѓа ова.