1. Мислам дека се силни и издржливи! 2. Не... 3. Секогаш помислувам на нив. Особено на двете кутриња кои ме следат до школо и назад. 1. Дали некогаш си помислил/а за што се случува низ светов? (надвор од мк) 2. Веруваш ли во вистинско пријателство? 3. По што го цениш човекот?
1. Па.. да. 2. Верувам. 3. По неговите манири. Прашања: 1. Колку често размислуваш за иднината? 2. Веруваш ли во реинкарација? 3. Кога последен пат си плачела?
1. Mногу често. 2. Па,да,донекаде. 3. Не сум сигурна,мислам дека беше пред 2-3 дена. 1. Кои спортови би сакала да ги тренираш? 2. Дали знаеш да плетиш,везиш и шиеш? 3. Како најчесто се облекуваш?
1.Тренирам ракомет а би сакала да тренирам и одбојка 2.Да плетам не везење не и шиење да 3.Паа зависи каде ке одам ако одам на свадба ке се облечам свечено ако одам на прошетка со другарките скромно 1.Скаш ли да се смени нешто кај тебе? 2.Дали има некој кој многу ти фали? 3.Дали тренираш некој спорт?
1. Па, не. 2. Да 3. Да 1. Дали водиш свој блог ? 2. Следиш ли серии ? Ако да, која?! 3. Кој ти е омилен филм ?
1.Се водеше се водеше тој блогот,ама ништо... 2.Да,да.Симона да не гледа?Како така...Па Казалиште у кучи на ХРТ1,Reign(Владетелката) исто така на ХРТ1 и Величествениот век на Канал 5 и некогаш на нет ја гледам,Елементарно на AXN,Профилирање исто-AXN... 3.Трето полувреме искрено кажано... 1.Читаш сериозна литература? 2.Дали тренираш некој спорт?Ако да-зошто,какво е чувството ова она... 3.Дали мислиш дека треба да се откажеме од учество во евровизија?
1. Читам . 2. Тренирам Кошарка , причината е тоа што еден ден сакам да бидам врвен кошаркар ( како Мајкал Џордан - многу сум скромна нели ? ) ама тоа ми е неостварена желба па ќе видиме . Чувството кога тренираш е прекрасно а па кога ќе излезеш на терен за време на утакмица , тоа треба да се доживее . 3. Па не , ама треба да почнеме да ги избираме поквалитетните пеачи како претставници . 1. Дали си ја прочитала Последната песна од Николас Спаркс ? ( ако си ја прочитала каков впечаток ти оставила) 2. Дали имаш талент за пеење ? 3. Дали некогаш си ја изгубила довербата во животот ?
1. He. 2. He баш 3. Мислам дека не.( на сите прашање одговор не цц ) 1. Што ти е најважно во животот? 2. По што се разликуваш од другите? 3. Каква си по карактер?
1. Не сум на таа возраст за да знам што е најважно нешто во животот.Сега за сега здравјето на мама,тато,баба,дедо и цеца 2.По многу работи,не сум како денешните девојќи.Јас сум како оние од времето на мајка ми.(така речено старомодна).И СЕ НЕМАМ СМУВАНО,пола генерација и поќе се има! 3.Тоа може само некој кој ме знае да ти го каже,не и јас! 1.Што да носам за полуматура пупиња или старки? 2.Да им давам поклончиња на другарките,скромни? 3.Да одам со партнер или партнерка за полуматура?
1. Па зависи од тоа облеката каква ќе ти е 2. Убава ти е замислата, може, ама да биде симболично и скромно 3. Да 1. Дали ја оправдуваш детската/тинејџерската љубов? 2. Според тебе, на која восраст е „дозволено“ за прв пат да се има, па да кажам дечко? 3. Што правиш кога многу ти се спие, а имаш за учење?
1. Вистинска тинејџерска љубов,не може да постои,умот им лета нака-натака,денес едно-утре друго прават и велат,што значи одговорот ми е-не...ќе се "фатат" и по 1на недела ќе раскинат,тоа за мене не е љубов,ни врска, љубовта не е играчка. 2. Според мене,најубаво би било после 18година.(може некој ќе ме смета за старомодна,но јас тие работи ги сфаќам сериозно) 3. Пијам кафе,се мијам со ладна вода на лице,или пак ако не можам да додржам,ќе отспијам малку. 1. Дали за тебе физичкиот изглед е важен во една врска? 2. Што најпрво забележуваш кај луѓето кога прв пат ќе ги видиш? 3. Како би се опишала себе си?
1.На прво то се гледа,важен е вака убаво да изгледаш,но поважен ми е карактерот.Ако ми е убав внатре и надвор је љепши 2.Дали сакаат да се смеат како мене(да се малку налево ),не дали имаат така мила фаца да ти е мерак да ги гушниш 3.Вендздеј во битолска верзија,доброчудна Симонкула,бидалетинка која де се смее де е покер фаце,бубам како оние бубачките мед шо берат бубубуууу е тие пчелите де,резиме=Хумористична,фани грл,Вендздеј на битолски начин и не знам натака 1.Вардар или Пелистер? 2.Ако сакаш да денцаш,можи со мене?(ти гарантирам ќе завршиме во некоја ментал хоспитал и ќе бидиме менталисти или како и да се вели ) 3.Зачленета си во Орифлем/Авон?
1. Вардар 2. Може, како не може 3. Не 1. Дали ја сакаш математиката? 2. Кога би добила бесплатно патување низ светот а, смееш да понесеш само уште еден човек, кој би бил тоа ? 3. Дали си алергична на нешто?
1. Не. 2. Па,не знам,мајка ми. 3. Мислам дека не. 1. Каде и со кого би сакала да отпатуваш? 2. Дали некогаш имаш учествувано во некаков квиз? 3. Дали некогаш имаш освоено награда?
1.во мајами и лондон-со мама 2.не 3.да 1.Дали пееш убаво? 2.Дали би се пријавил/а на некој натпревар за пеење? 3.Дали завидуваш на луѓе со поголем успех од тебе?
1. Незнам дали пеам убаво... но важно пеам во хор. 2. Ноуп! Немам храброст за тоа. 3. Не. Најчесто си ја гледам својата работа и својот успех. Туѓиот успех го почитувам ако е на некоја личност која ми е мила и мислам дека заслужила. 1. Дали мислиш дека светов е суров и не фер? 2. Дали некогаш си предрасудила кон некој? 3. Како се справуваш со некој кој ти досадува цело време?
1. Не. Да бидеш фер значи да ги почитуваш правилата. Што ако правилата на светот се такви? Значи, фер е. 2. Да. 3. Па, му досадувам и јас. Почнувам да ги превртувам неговите зборови во моја полза. Кога-тогаш ќе престане. 1. За што најмногу те бива? 2. За што не те бива? 3. Дали си задоволна со својот живот?
1. Најмногу ме бива за цртање, дизајнирање, пишување поезија, шминкање, фризури и се што е поврзано со изгледот за се ме бива, хаха 2. Не ме бива за играње фудбал, ракомет, за карање 3. Задоволна сум доста сум задоволна но сепак секогаш се трудам да си го направам попријатен и поубав, сепак се зависи од мене! 1. Дали изгледаш убаво? 2. Какви девојки ти се бендисваат повеќе?(физички) 3. За каква женска особа на прв поглед би помислила дека можи да ти биди најдобра другарка и дека е срцка?(карактеристики)
1. He. 2. Ова прашање е посоодветно за машки,отколку за женски. 3. Комуникативна,добра,искрена. 1. Каде најчесто одиш на одмор? 2. Дали се шминкаш за на училиште? 3. Што најчесто облекуваш кога излегуваш за викенд?
1. Во Бугарија 2. Кога одев на училиште не, а кога одев за на факс да обично само течна пудра и маскара 3. Зависи од времето ама обично фармерки,тенка блуза со тенко џемперче и балетанки, за преку ден ако мислиш 1 Што те прави срекна? 2 Каде би сакал/а да живееш? 3.Кое е твоето животно мото ?