1. Уф,тешко е да се одбере Ајде нека биде второто . 2. Хм,ги сакам и двете,ама автомобил е покорисен. 3. Еминем ,многу нормално,го мразам тој зачинот. 1. Дали би сакала да си направиш тетоважа? 2. Која боја ти е омилена? 3. Дали си талентирана за цртање и пеење?
1. Не . 2. Црна и крем боја . 3. Јас сум вистински антиталент за цртње и пеење . 1. Која е твојата последно прочитена книга ? 2. Кога последен пат беше на игралиште ? 3. Каква боја на очи имаш ?
1.Девојката која ја остави кога замина -Џоџо Мојсес 2.Не паметам 3.Темно кафеави 1.Пиеш ли алкохол ? 2.Колку години имаш? 3.Без што не би можела да живееш и зошто ?
1. не , ама ќе пиам кога ќе можам легално да купам од продавница 2. 15 3. хмм.. без мојата фамилија затоа што тоа ми е најважно во животот Од скала 1-10 колку би рекла дека ти си хумана ? Дали си висока или ниска? Кое ти е твоето омилено хоби?
? 1. колку годни имаш? 2. кој предмет ти оди на училиште? 3. најпаметното нешто што си го кажала во животот ?
1. 12,скоро и пол 2. мм..англиски,математика... 3.па ..повеќе има,не ми текнува моментално 1.Кој ти е омилен град? 2.Омилен пејач? 3.Оцени ја фемина 1-10
1.Лондон 2.Justin Bieber 3.1000000000000000000000000000 1.Каква боја на очи имаш? 2.Кое смајли најчесто го ставаш? 3.Што сакаш повеке чоколадо или сладолед?
Би го израмнила стомакот Црна коса Црвена боја 1. Рок или поп музика? 2. Јаболко или праска? 3. Како се снаоѓаш во животот ( општо)?
1.One Direction 2.неподносливи,одвратни,големи животни... 3.тато 1.Кој месец си роден/а? 2.Рок или поп музика? 3.Каде е подобро да живееш во Македонија или Англија
1. Април 2. Рок 3. Англија ( UK) 1. grunge или country Mузика ? 2. Омилена серија 3. Омилен македонски пеач/група
1.Ако треба да бидам помеѓу тие две,тогаш grunge. 2.Charmed,без дилема. 3.Санаториум,Студени Нозе,Фолтин,Архангел. 1.Шминка или фризура? 2.Музика или филм? 3.Соочување со страв или бегање од него?
1.Па и двете но ако треба да бирам тогаш шминка 2.Филм 3.Соочување 1.Филмови со трагедија или комедија? 2.Модерно парче во тренд или безвременски парчиња? 3. Што би најпрво купила ако ти дадат 1 000 000 ден. ?
Комедија Зависи и тоа и тоа Не би купила ништо или би ги донирала или би помогнала на бездомните животни Кој е твојот најголем страв? Колку често јадеш брза храна? Читаш ли книги?
1.Хммммм.........улични кучиња 2.Скоро секој ден 3.Да многууууу 1.Омилен филм? 2.Што правиш кога ти е досадно? 3.Што вчера јадеше за ручек?
1.The spectacular now 2.Играм или седам на компјутерот 3.Месо 1.Омилена песна? 2.Омилена форумџика? 3.Кое е твоето мото?
1. Па повеќе се ама на прво место ми се Mirorrs и Cry me a river од Justin Timberlake . 2. Леле бре од каде ги извади прашањава ... Па AnaKarenina , Snow-Queen и poenta ми се меѓу поомилените форумџики ама списокот ми е многу подолг . 3. Не дозволувај ништо да те спречи за да ја постигнеш целта . 1. Кој знак си во хороскоп и што си подзнак ? 2. Кој филм ти има оставено најсилен впечаток досега , онака , кој те потресол или кој ти побудил среќни чувства ? ( значи филм а не серија ) 3. Дали некогаш си излегла на терен , да играш некој од спортовите и ако е така какво е чувството ?