1.Шкорпија а подзнак Рак 2.Хмммммммм...........па има повеке но највеке Пет легенди 3.Да,а чуството за мене е страшно 1.Во која игра на фемина на која највеке постираш слики коментари....? 2.Омилена држава со исклучок на Македонија? 3.Што си нацртала последно?
1. Мислам дека Искомбинирај. 2. Не е една, се извинувам што ќе набројам повеќе. Германија, Шпанија, Аргентина, Англија.. Има уште повеќе ама мислам ова е доволно. 3. Цветови заврзани со машничка. 1. Кога би имала можност да си невидлива барем за еден ден, што би направила ? 2. Дали знаеш некој странски јазик ? (освен Англискиот, Српско/хрватски, бугарски и останатите што се разбираме) 3. Која интернет страница најчесто ја посетуваш ?
1.Би му залепила неколку шамари на брат ми 2.Француски 3.Фемина 1.Што би одбрала меѓу порше и ауди 2.Каде поминуваш највеќе време 3.Каде сакаш да одиш да трагаш по авантури (на пр.пустина,дождовна шума)
1.Ауди. 2.Дома или претежно надвор со друштво. 3.На планина. 1.Во која држава би сакала да живееш? 2.Омилена песна? 3.Која е твојата омилена децтинација?
1. САД - Њу Јорк 2. Mirrors - Justine Timberlake 3. Њу Јорк . 1. Која ти е омилената боја ? 2. Кој / Каков парфем користиш ? 3. Кои производи повеќе ги користиш Avon или Oriflame ?
1. Зелена 2. Најчесто BU 3. Ни едните ни другите 1. Кој ти е омилен жанр на книга? 2. Што би сакал/а да бидеш кога ќе пораснеш? 3 Дали си задоволен/на од животот?
1. Љубовна и научна фантастика 2. Космонаут или психијатар 3. Моментално, не баш 1. Кога би можел/а да конролираш некоја природна појава или природен елемент (годишни времиња, дожд, сонце, денот и ноќта, растенијата...) што би би контролирал/а? 2. Која е најхрабрата работа што си ја направил/а? 3. Која е твојата најпаметна одлука до сега?
1.Па би сакала цело време да е лето да нема зима. 2.Сеуште не сум доволно храбра за да наспрам таков чекор. 3.Најпаметна одлука....Хм....Па и незнам баш села во моментот. 1.Со која славна личност салаш да се запознаеш? 2.Најпосетена дестинација? 3.Најдобар парфем?
1. Нормално,со 1D! 2. До сега училиште 3.Our moment -1D ==================================================================================== 1.Каде сакаш да се наоѓаш сега ? 2.Кој ти беше фаворит во Х Фактор ? 3.Замисли имаш моќ да бидеш невидлива само 1 ден , што би направила ?
1. New York 2. Алекса Перович . 3. Па би им наштетила на сите оние кои на мене досега ми наштетиле , ама онака во поблага смисла . 1. Дали кај тебе моментално имаш некоја пара со странска валута освен еврото ? ( на пр. лира , долар ) 2. Дали некогаш го имаш постено градот Крушево ? 3. Си била ли некогаш на некој концерт , ако е така на кој концерт и какво е чувството ?
1.динари и долар 2.да 3.да сум била, на северина и слаткар, прееееубаво си поминав лудо и незаборавно 1.дали имаш облека купена од друга држава? што и од каде си ја купила? 2.веруваш во тоа дека постојат луѓе сто ја предвидуваат иднината? 3.пријателите се покрај тебе поради тоа што те сакаат или поради корист? Спојлер поглупи прашања AMИН
1. епа настрана од македонија и америка ( кај што сум сега ) имам купено од турција .. и не се сеќавам како се викаше продавницата 2. не баш 3. поради тоа што ме сакаат 1. дали веруваш во духови? 2. дали пишуваш дневник? 3. од што најмногу се плашиш?
1. Не, не верувам. 2. Да, пред 1 недела почнав со пишување 3. Смрт 1. Дали јадеш чоколадни торти? 2. Знаеш да пливаш? 3. Која ти е омилена актерка?
1.Мнооогуу 2.Да 3.Камерон Диаз 1.Омилена боја? 2.Кое е првото нешто што го забележуваш кај луѓето? 3.Љубов или пари?
1.Лилава 2.Очите 3.И љубов и пари..Ама повеќе љубов ============================================================================ 1.Омилена песна? 2.Што мислиш дали може да му се верува на најдобрата другарка? 3. Омилен филм ?
1.Bailando-Enrique Iglesias 2.Да 3.DOA ----------------------------------------------- 1.Каде е поубаво село или град? 2.Омилена личност од холивуд 3.Какво е времето во твојот град? Спојлер прашањата малку глупи ама ај
1.Град 2.Victoria Justice 3.Облачно --------------------------------------------------------------------------------- 1.Омилен парфем? 2.Кој ти е најубав град во Мкд ? 3.Дали постојат вистински пријатели?
1.Немам 2.Охрид 3.мислам да ---------------------------------------- 1.Имаш брат\сестра? 2.Најдобра книга што си ја прочитала? 3.Омилено јадење??
1.Ма не,јас ти сум осамен случај-форевр алоне де 2.Клетници-Виктор Иго 3.Пица 1.Дали би сакала да тренираш фудбал со Нејмар,Меси или било кого од Барселона? 2.Дали си член на Орифлеим/Авон? 3.Што повеќе би препорачала:да се возат ролери,велосипед или пак скејтбоард?
1.Да 2.Не :/ 3.Јас од тие трите возам само ролери и велосипед..Па би препорачала ролери. =============================================================================== 1.Омилена храна ? 2.Што мислиш каде е поубаво да се јаде дома или некаде надвор (сендвичара,ресторан) ? 3.Зошто се регистрира на фемина ?? Спојлер извинете малце глупи прашања ама незнаев шо да измислам