1. даааа 2. не ама знам луѓе што се 3. ролери и велосипед омилена фирма за облека? боја на коса? дали пишуваш песни?
1. Heмам. 2. Имам кафена коса,и таа боја на коса најмногу ми се допаѓа. 3. Па,порано имав напишано 2 песни,ама не се нешто баш,а би сакала да одвојам време и да напишам. 1. Колку време се дружиш со другарките? 2. Живееш во зграда или куќа? 3. Дали чуваш милениче и кое е тоа?
1.Па.. скоро секој ден Спојлер Не го разбирам баш прашањево ама океј 2.Куќа 3.Да, 3 мачиња 1.Каде го славеше последиот роденден? 2.Кој е последен филм кој си го гледала? 3.Омилено годишно време?
^ 1. Во Порта џез. 2. Frida http://www.imdb.com/title/tt0120679/ 3. Не знам, некако убавина наоѓам во секое, макар што ако сум принудена да избирам би рекла есен. 1. Да можеш да бираш во кој град би го поминал/а остатокот од животот, кој град би бил тој? 2. Омилен филм од неанглиско говорно подрачје? 3. Кога последен пат прегрна некого?
1. Искрено,не знам,има повеќе градови кои ми се допаѓаат,но не можам да одлучам кој. 2. Па,индиски серии две има,едната се вика Светлина и другата мислам дека Разделба се викаше. 3. Денес. 1. Дали си била некаде надвор од Европа? 2. Во која друга земја имаш роднини? 2. Омилено хоби?
1. Не 2. Канада, Австрија (може имам и во други, ама не знам) 3. Возење велосипед, цртање, читање, да одам на тренинг и онлајн изучување јазик (ако се вбројува во хобија) и уште многу други. 1. Дали некогаш (не)намерно имаш повредено ? (било психички или физички) 2. Омилено женско име, но не од Македонско потекло? 3. Која земја во светот не те воодушевува? (во било кој поглед, дали архитектура, јазик..)
1. да 2. хмм.. сандра 3. африка ( континент ) 1. Каде сакаш да си сега? 2. Дали имаш страв од давње јавни говори ? 3. Најубаво јадење ?
1. Барселона 2. Не, напротив 3. Помфрит (моментално ) 1. Најубав спомен до сега 2. Дали би простиле неверство 3. Омилен пејач/пејачка
1. Па и немам некој толку добар спомен кој треба да ми остане во сеќавање . 2. Не , никогаш . 3. Justin Timberlake . 1. Која е личноста што ти значи најмногу во животот ? 2. Кој е твојот животен сон ? 3. Дали би преминала преку некои личности во твојот живот за да стигнеш до твојата цел ?
1. Не можам да издвојам една, повеќе личности се и тоа моите најблиски, дечко ми и кучето. 2. Да живеам и работам во странство, според струка. 3. Не, никогаш. 1. Од која постапка од твоето минато најмногу се срамиш? 2. Кое е твоето мислење за абортусот? 3. Дали си против хомосексуалците?
1. Ех,да беше една... 2. Мислам дека секоја жена има право да одлучува за својата бременост,дали ќе ја прекине или не,не треба никој да и кажува како таа да постапи. 3. Воопшто не сум. 1. Дали имаш доверба во твоите другарки? 2. Дали има нешто што твоите родители не го знаат за тебе? 3. Што мислиш за врските кои се започнати преку интернет?
1.Делумно 2.Претпоставувам дека има некоја ситнца, небитно. 3.Ми се допаѓаат на некој начин зошто сите што ги знам во моето опкружување, сега имаат и деца и се благодарение на интернетот, но можат и спротивно да влијаат. 1.Дали ги опрадвуваш браковите основани од истополови парови? 2.Дали веруваш во судбина? 3.Дали му веруваш на човек кој веќе еднаш те излагал?
1. Не знам. 2. Не. Лоша, добра судбина не постои. Човекот сам си го бира патот и си ја пишува судбината. Ова мислење мош ќе ми се смени некогаш. 3. Зависи од лагата. Ако била за мое добро му верувам, ако не не му верувам. 1. Дали некогаш ти пречи минатото? 2. Дали би се ставил/а себе си и своите потреби пред своите блиски ? 3. Имаш ли помислено на самоубиство ?
1.Ми пречи но гледам тоа да остане позади мене . 2.Зависи во какваа ситуација би било тоа 3.Не,никогаш! 1.Правиш ли добрина(помагаш ли) за непознати луѓе? 2.Пиеш ли алкохол ? 3.Што планираш за во иднина во врска со твоето образование?
1. СЕкогаш кога ќе имам време и можност да го сторам тоа . Зашто ако некогаш негде се брзам и каснам не ќе можам да помогнам на некого на когу му треба помош зашто негде се брзам нели . 2. Не , неможам да го мириснам а пак камоли да го пијам . 3. Да се запишам на два факултети од кои едниот ќе го завршам вонредно . Барем јас така планирам , па се надевам дека и ќе си ги остварам своите цели . 1. Ти се случило ли некогаш да треба да глумиш дека си среќна за да не дознае некој дека ти се плаче и дека одвнатре се кршиш , само за да не го натажиш ? 2. Дали можеш јасно да се сприајтелиш со секого ( дали си комуникативна личност ) ? 3. Дали си остварила некој од своите сонови и кој е тој сон ?
1. Да. 2. Па,во последно време почнав да се менувам,покомуникативна сум за разлика од порано,но ми треба малку време за да се зближам со некого. 3. Не сум остварила,а сон ми е да свирам на гитара. :/ 1. Дали некогаш некој од блиските те повредил иако тоа не си заслужила? 2. Дали имаш идол? 3. Дали имаш пробано да напишеш нешто? (песна,книга...)
1.Да. 2.Да имам. 3.Имам пробано да напишам песна. 1.Дали ти се има остварено некој твој сон? 2.Што посакуваш да имаш во моментот? 3.Кој ти е идол?
1. Досега не . 2. Посакувам да имам среќа . И не само во моментот туку цел живот . 3. Мојата наставничка / професорка по англиски . Таа е мојот идол . 1. Што највеќе те исполнува од внатре ? 2. На кој јазик сакаш да научиш да зборуваш ? 3. КОј член од твоето семејство најмногу го сакаш ?
1.Да ги гледам тие што ги сакам среќни,здрави и живи... 2.Германски 3.Секој имат посебно место..дефинитивно. Ама денов не можам да го замислам без внук ми 1.Како препознаваш кога си вљубена? 2.Што мислиш дали луѓето се раѓаат лоши или после стануваат?? 3.Колку парите го менуваат човекот?
1. пеперутки во стомак 2.околината ги прави такви п.с после стануваат 3.многу 1. мислиш ли дека најдобрата другарка ќе те издаде некогаш ? 2.мислиш ли дека од дома би те пуштиле да спиеш кај дечко ти на 15 години ? 3.Мислиш ли дека некогаш си била заљубена ?