1. Па,како што во денешно време нема вистинско пријателство,можно е и тоа да се случи. 2. Нема шанси,ни јас самата не би се нафатила тоа да го сторам. 3. Па,да,ако се смета тука детската љубов. 1. Дали веруваш во хороскоп? 2. Дали пушиш цигари? 3. Каква професија би сакала да имаш?
1.Не 2.Не 3.Сопственик на продавница за кафе 1.Мислење за јадењето пинџур 2.Која ти е омилена нинџа желка (ако си ги гледала) 3.Во која земја би сакала да живееш?
1.немам јадено...но би пробала кога би имала можност 2.ги немам гледано 3.Австралија без размислување 1.Дали мислиш дека си заљубена ? 2.Дали веруваш во духови? 3.Која професија си ја замислуваш за во идина?
1. Не 2. Па,да. 3. Гитаристка. 1. Кој музички инструмент најмногу ти се допаѓа? 2. Омилени бендови? 3. Песна која ти стана заразна ова лето?
1.Гитара 2.Нема такви 3.Under Control & Lovers on the sun 1.Што мислиш за мене? 2.Дали си заљубена? 3.Дали слушаш техно музика?
1. Забавна си. 2. Не сум. 3. Слушам, омилена ми е. 1. Што мислиш за мојот аватаρ? 2. Κолκу години имаш? 3. Κоја ти е омилена особина κај луѓето?
1.Дека не е лош, ми се свиѓа. :up: 2.Хм 13 за 21 ден. 3.Искреноста. 1.Омилен DJ? 2.Каква боја на коса имаш? 3.Дали си украла некогаш нешто?
1.Martin Harris 2.Смеѓа 3.Неее 1.Дали гледаш дисковери? :geek: 2.Дали имаш доверба во севе си? 3.Дали е убаво времето кај тебе?
1.Martin Harris 2.Смеѓа 3.Неее 1.Дали гледаш дисковери? :geek: 2.Дали имаш доверба во севе си? 3.Дали е убаво времето кај тебе?
1. Чат пат 2. Имам 3. Да, пријатно ми е 1. Кога последен пат си се почуствувала среќна и зашто ? 2. Каде би сакала да отидеш на одмор ? 3. Дали мислиш дека сме за во ЕУ ?
1.Денес, затоа што видов една драга личност после 1 година. 2.Шпанија. 3.Не мислам. 1.Дали веруваш во љубов на прв поглед? 2.Кога последен пат плачеше и зошто? 3.Омилен актер/актерка?
1. Да. 2. Вчера,а причината не би сакала да ја кажам. 3. Па,немам омилени. 1. Која песна ја слушаш во моментов? 2. Што правеше денес? 3. Кога последен пат јадеше чоколадо?
1. https://www.youtube.com/watch?v=fiore9Z5iUg 2. Од кафич во кафич ... и моментално дома ) 3. Во моментов јадаам, повелете 1. Омилен бенд? 2. Омилен алкохолен пијалок? 3. Која ти е последната книга што ја прочита и како ти се допадна?
1. One Direction и Maroon 5 . 2. Не го поднесувам алкохолот и затоа немам омилен алкохолен пијалок . 3. Светот не е фабрика за испонување желби - џон Грин . Книгата и скрено ме потресе . 1. Во кој месец си родена ? 2. Дали животот те милувал или ти ја покажал својата лоша стрна ? 3. Каде се замислуваш себе си во иднина ( на кое место ) ?
1. Април. 2. И двете. 3. Виена,Рим ...има многу места. 1. Во каква боја ти се налакирани ноктите? 2. Колку пара фармерки имаш? 3. Што најчесто облекуваш за прошетка?
1. Не ми се лакирани 2. 5 3. Фармерки/шорцеви, маичка и балетанки/патики. 1. Град од соништата? 2. Омилено јадење? 3. Колку браќа/сестри имаш?
1.Париз 2. Шпагети 3. Еден брат 1.Твојот омилен парфем? 2. Слободна/ во врска? 3. Твојата висина и тежина?
1. Немам омилен. 2. Слободна. 3. 170cm/околу 65кг,не сум сигурна. 1. Од каде доби инспирација за твојот ник? 2. Ако добиеш 10.000 евра,што би направила со парите? 3. Која ти е омилена тема на фемина?
1.Од Бијонси, неа ја викаат Queen B, а јас QweenSM. И тоа од брзање, грешка имам кај квин. 2.Би отишла на многу места, би си купила многу облека итн. 3.Сакам да кажам... 1.Што многу често ти кажуваат? 2.Како дозна за фемина? 3.Омилен филм?
1. Дека сум тврдоглава 2.Незнам искрено,не ми текнува. 3.Три метра изнад неба 1.Омилено јадење? 2. Што мислиш за девојките кои идат истовремено со повеќе ? 3.Дали мислиш дека најпотребно за успешна врска е доверба?