1. Има многу, ај да речеме кога првпат се качив на третиот кат во вилата во Ксамил, погледот поточно. 2. Да, повеќе. Една ќе кажам, Што ако имам некој килограм повеќе? 3. Dala, AziskaStrslenka, Someonespecial, и др. 1. Кој ти е омилен спорт? 2. Веруваш ли во цагери? 3. Онлајн книга или во живо?
1. Пливање. 2. Ни најмалку. 3. Онлајн, тие во живо се кинат и се изместуваат. 1. Дали имаш скршено огледало? 2. Дали веруваш во љубов на прв поглед? 3. Дали знаеш да играш табла?
1. Хаска . 2. Последната песна - Николас Спаркс . 3. Знам . 1. Пишуваш ли дневник ( дали си водиш дневник секојдневно ) ? 2. Која е најсмешната случка која им се случила на твоите родители кога биле тинејџери ? 3. Дали имаш свој фотоалбум , само со твои слики ?
1. Не. 2. Хм...Па,нема некоја најсмешни случки,не ми кажувале многу за тие работи. 3. Имам,полн е со мои слики кога сум била малечка. 1. Што би сакала да направиш,а не можеш? 2. Дали 100% им веруваш на родителите? 3. Дали ти е грижа за туѓото мислење за тебе?
1. да направам промена на светот 2. да 3. некогаш ако би сменила нешто за себе , што би било тоа? како ти помина летово, и што направи ? која професија најмногу ја сакаш ?
Моментално фризурата Прилично досадно ми помина ради бременоста неможев мн да скитам Медицина 1.омилен парфем? 2.по што ке го паметиш летово? 3.задоволна ли си од животот?
1. Немам. 2. По честата температура и мирот кој го чувствувам. 3. Не. 1. Дали мислиш дека животот е поубав без брат/сестра? 2. На кого веруваш најмногу? 3. Дали ноќта ти носи мир?
1.Зависи од денот денеска мислам дека не е поубав 2.На на на хм на братучетка ми. 3.Да, да рај е ноќе. 1.Каква музика слушаш? 2.Какви филмови сакаш да гледаш? 3.Дали сакаш да играш карти и слични друштвени игри?
1. Српска и турска. 2. Српски. 3. Зависи со кого. 1. Ти се оди ли на школо? 2. Имаш ли најдобра другарка? 3. Сакаш ли да читаш книги?
1.ДА 2.Па да речеме да..али некако односот ни се распаѓа 3.ДА 1.Ти недостига ли некој? 2.Која ти е омилена песна 3.Имаш ли твитер?
1. Да. 2. Па повеќе се, ми се менуваат на секој трет ден, сега за сега ми е Dracula од Bea Miller 3. Имам. 1. Ако би можела да живееш каде сакаш, каде би било тоа? 2. Која е твојата најголема желба? 3. Која ти е омилена книга?
1. Сиднеј. 2. Да можам да ги видам тие што ми недостигаат барем на еден ден. 3. Шеќерна Приказна. 1. Ако можеш да патуваш секаде без пари, кое е првото место кое би го посетила? 2. Кој би сакала да е до тебе, а не е? 3. Дали сакаш да носиш костим за капење и додека се шеташ?
1.Њујорк 2.Баба ми која не е жива 3.Нее 1.Која позната личност сакаш да ја запознаеш? 2.Дали имаш симпатија ? 3.Дали сакаш да гледаш хорори?
1.Да. 2.Скопје. 3.Европа. 1.Си имала си сончаница некогаш? 2.Која песна не ја поднесуваш? 3.Имаш ли исполнет живот?
1. Не. 2. Има многу песни,не ги поднесувам турбофолк песните,глупостине од Мајли и такви "пеачи". 3. Не. 1. По што ќе го паметиш летово? 2. Дали беше некаде на одмор? Ако беше,каде? 3. Дали мразиш некој член на форумов?
1. По многу работи. 2. Бев. Охрид. 3. Не мразам никој. 1. Дали среќата ја пронаоѓаш во малите нешта? 2. Дали се имаш разочарано од нешто / од некого во животот? 3. Кога би можела да промениш една карактеристика кај луѓето, која би била таа?
1. Да , во тоа е и суштината на животот . 2. Да , многупати . 3. Лицемерноста . 1. Кога последен пат беше надвор од твоето место на живеење и каде ? 2. Дали сакаш нешто да промениш кај себе во физичкиот изглед, и ако е така што е тоа ? 3. Што било тоа што последен пат те растажило ?
1.Ако се смета во друг град бев во Гевгелија, а држава Грција. 2.Да качам некое кило. 3.Тој, далеку е од мене. 1.Што те прави среќна? 2.Дали веруваш во сродни души? 3.Дали без секој се може?