1.Музиката,пријателите и фамилијата. 2. Па,како што иде времево сѐ помалку верувам. 3. Не. 1.Што најмногу мразиш? 2.Каков би бил твојот идеален живот? 3. Со што би сакала да се занимаваш?
1.Што најмногу мразиш? -Дволични луѓе, луѓе кои не се сигурни во себе и луѓе кои немаат свое мислење ! 2.Каков би бил твојот идеален живот? -Да сум со човекот кој го сакам , да имам дечиња, да имам добра работа добро да заработуваме, да имам слободни денови секој месец барем по 4-5. 3. Со што би сакала да се занимаваш? Психологија 1.Кои се твите планови за во иднина ? 2.Дали веруваш во љубов на прв поглед 3.Која карактеристија кај тебе најмногу ја мразиш ?
1.Da se zapisham vo JBT, posle na filoloshki fakultet i da si najdam dobra rabota 2.Da 3.Gordeliva (vo nekoi sluchaevi) 1. Spored tebe na kolku godini e normalno da imash dechko? 2. Dali JBT ja smetash za dobra gimnazija? 3. Dali si sportski tip i koj ti e omilen sport?
1.Втора година средно.Значи 16-17 години. 2.Не сме од исти град така да не знам ништо за таа гимназија. 3.Да.Одбојка. 1.Како би изненадила лице кое ти е драго? 2.Дали им се препушташ на убавите моменти или чувствуваш потајно некаков страв? 3.Веруваш во среќа или тага?
1.Ако сум во можност би купила некој подарок што личноста го посакува,а не може да си го купи или пак би спремала ручек/вечера или некој пикник . 2.Се трудам да уживам максимално,но некогаш се плашам нешто да не ја уништи сета таа среќа. 3. Верувам. 1. Според што ги цениш луѓето? 2. Дали имаш нешто против врски/бракови меѓу лица од различна религија? 3. Дали те нервираат конзервативни личности?
1. Според карактерот . 2. Не . Мислам дека тоа не претставува пречка ако двајца се сакаат . 3. Па , не . 1. Кој/а е товојот најдобар другар ? 2. Кога би имала шанса, да вратиш некоја личност од твоето минато , која би била таа ? 3. Што посакуваш да имаш ?
1.И да кажам име џабе е 2.Другарка ми со која бевме неразделни во гимназија 3.Посакувам да имам многу здравје и работа која сакам да ја работам 1.Имаш ли другарка овде на Фемина и која е ? 2.Каква музика слушаш 3.Што најмногу сакаш во Есента
1.CutieWithABeauty 2.Секакова освен хеви-метал 3.Тоа шо се прај АЈВАР и целиот град мириса на печени пиперки... 1.Кој ти е омилениот актер македонски? 2.Кое е твоето омилено годишно време? 3.Дали сакаш да одиш ЈАР?
1. Нема таков 2. Лето 3. Поима немам што значи Јар, така да НЕ. 1.Ако имаш шанса дали би му се вратила на бившиот? 2.Ако би имала можност да вратиш личност од минатото која би била таа личност? 3.Која е твојата најголема желба?
1.Не 2.Доколку би имала можност, би вратила повеќе личности, не можам да издвојам која/кој 3.Да имам многу пари и да заминам за Канада 1.Доколку би имала можност за во странство да живиш, дали би ја искористила? 2.Дали би ти било тешко да се одвоиш засекогаш од саканите ? 3.Доколку си била во странство, каде си била досега?
1.Да живеам некој период-да,но да живеам цел свој живот-не. 2.Да. 3.Виена или Москва. 1.Како би го истерала некој страв кој некое подолго време го имаш во себе? 2.Паничар ли си? 3.Што би одбрала да биди прво во твојот живот?
1. Немам стравови, а ако треба да го истерам, со спорт нешто или прошетка. 2. Не сум паничар. 3. Прво во мојот живот семејството. 1. Што најмногу сакаш да имаш во животот, а моментално го немаш? 2. Кој е твојот најголем страв? 3. Кој ти е омилен лик општо од Мк или светот? (пеачи, глумци, спортисти итн)
1.Цврст карактер 2.Да ги изгубам најблиските 3.Анџелина Џоли 1.Дали си среќен/на со луѓето што те опкружуваат? 2.Кога планираш да се венчаш? 3.Кои три филмови ти се омилени?
1. Со моите блиски сум среќна , но има и поединци кои органски не можам да ги поднесам . 2 . Па , најмалку по 10 години . 3. 1. The last song . 2. Judge Dredd 3. Flight of the Phoenix 1. На што прво помислуваш кога ќе станеш наутро ? 2. Која е личноста која најмногу ја сакаш ? 3. Кој е твојот најомилен автор на книги и какви дела пишува ?
1.Кафе дали има. 2.Син ми! 3.Не читам книги. 1.Кога планираш да се омажиш/ожениш? 2.Кој ти недостига во моментов? 3.Од што најмногу се плашиш?
1.Кога?-Не знам,но секако не во блиска иднина. 2.Апсолутно никој. 3.Змии. 1.Прво нешто што ти паѓа на памет и за кое се каеш што си го направил/а? 2.Омилено годишно време? 3.Хорор или Акционен филм?
1. Кога и покрај тоа што едно девојче ме повреди, лажеше и ми го уништи живото, продолжив да се дружам со неа... 2. Зима / лето 3. Хм, па акционен..myb 1. Дали мислиш дека луѓто заслужуваат втора шанса и дали е можно да се променат за да им ја пружиш таа шанса? 2. Постојат ли безчувтсвители личности или секој има своја слаба точка длабоко во себе? 3. Веруваш ли во фантастични нешта, волшебство и сл.?
1. Можеби, но јас не им давам. Камен сум за оние кои еднаш ќе ме повредат, ги бришам од животот како никогаш да не постоеле. 2. Секој има нешто што го боли, само некој подобро, а некој полошо го крие тоа во себе. 3. Не, но убаво ми е да гледам такви филмови, да читам книги такви, да цртам инспирирана од такви мотиви и сл. 1. Кога би можела да се вратиш на некој период од животот и повторно да почнеш да живееш од тогаш, кој период би бил тој? 2. Дали сакаш да се шминкаш? 3. Се храниш ли здраво?
1. И тоа како би го сменила периодот од 15-18 години-сретнав погрешна личност што скоро ме упропасти. 2.Не баш поголемиот дел од потезите за шминкање не ги можам. 3.Се обидувам колку што можам најчесто од пон-петок сабота и недела сакам да уживам во се. 1.Дали вежбаш? 2.Мислиш дека духови постојат? 3.Која кола би сакала да ја возиш?
1.вежбав повеке не.. 2.да верувам дека постојат 3.уфф опел тигра или меган 1.дали би простила удар од дечкото/девојката? 2.дали кога некој ке те повреди мислиш дека сите се исти? 3.дали би одела со дечко од село?