1.Не. 2.Не,секој е индивидуа. 3.Што знам.Не сум размислувала.Можеби. 1.Јадеш ли киви? 2.Како ги бркаш црните мисли? 3.Можеш да замислиш дека секоја трета жена во средниот век била прогласена за вештерка?
1. Јадам. 2. Најчесто слушам музика или правам нешто за да ми го одвлече вниманието. 3. Хм,секоја трета жена? Знам дека имало многу жени што биле прогласувани за вештерки,но дека биле толку многу,е тоа не го знаев. 1. Што ти е приоритет во животот? 2. Со која професија би сакала да се занимаваш? 3. Што сметаш дека е најважно да се' има во животот?
1. имам повеќе неможам да издвојам 2. паа... уметност , музика , компијутерски дезајн или така некои работи во врска со уметност каде што произведуваш нешто во било која ареа 3. здравје , љубов и воља за што имаш желба од мали години ? во кое животно се пронаоѓаш? што би сакала да работиш во иднина?
1. За да станам професионален танчер. 2. Во панда 3. Сакам да бидам првата жена премиер на Македонија која е твојата сеуште неоставарена желба? кој повеќе го сакам мајка ти или татко ти? дали понекогаш посакуваш да имаш подруг живот од сегашниот?
1. да ја пронајдам љубовта на мојот живот 2. подеднакво, но повеќе меѓусебно разбирање имаме со татко ми 3. да, секоја минута од секој ден 1. кое ти е омилено парче облека кое го поседуваш? 2. дали веруваш во пријателство помеѓу машко и женско? 3. колку највисока штикла имаш носено до сега?
1. Сите ми се омилени, немам некое посебно да издвојам. Во последно време не фрлам пари за џабе. Велат со староста стануваш порационален, а јас велам постиснат. 2. Верувам. Се додека се пристапува без никаква привлечност од двете страни. 3. Уф ...незнам колку се високи ама знам дека стојат нови и неупотребени. Еднаш ги облеков се симнав со лифт и се вратив назад ....и ги соблеков. Не сум по толку многу високи чевли, побитно ми е да се носливи. 1.Кој е најубавиот подарок кој си го добила? 2.Од што најмногу ти е страв? 3.Кој филм твоето дете (ако немаш, кога би имала) мора да го гледа, а кој во никој случај, не смее да го гледа?
1. Кошничка со слатки од кумата. 2. Од смрт на некои од поблиските или другарките 3. Мулан, а за другото незнам
Јас си кажав за мене а за прашања 1. Со која серија си заразена? 2. Постои ли личност со која ти недостигаат спомените, а не самата личност? 3. Задоволна ли си од тоа што си постигнала во животот?
1. Сила 2. Да, мојата најдобра другарка од средно 3. Секогаш се може и повеќе Прашања: 1. Дали си изневерил/а? 2. Дали често плачеш? 3. Дали си задоволна од својот изглед?
1.Во минатото да 2.Не 3.НЕ !!! 1.Што посакуваш до крајот на оваа година ? 2.Во каков однос си со твоето семејство? 3.Без што не можеш да живееш ?
1. Да направам добар избор во врска со избирање на факултет. 2. Добар однос. 3. Музика,фамилијата и пријателите,цртањето. 1. Дали за нешто се каеш во животот? 2. Според тебе,што точно го дефинира човекот? 3. Дали ти е поважно да имаш кариера или што побрзо да основаш семејство?
1. No regrets, they don't work no regrets now they only hurt. 2. Начинот на кој се однесува со луѓето околу него. 3. Сега за сега да имам кариера 1. Што е подобро да имаш завршено факултет или да имаш добро платена работа без факултет ? 2, Дали веруваш во пријателство меѓу машко и женско ? 3. Дали веруваш во љубов на прв поглед ?
1. Да имам завршено факултет 2. Да 3.Секако дека верувам! 1. Дали сакаш прошетки со пријателите? 2. Дали си заљубена во некого? 3. Дали можеби имаш грижа на совест за некоја грешка ?
1. Дa 2. Не. 3. Не. 1. Хипoтетичкa ситуaцијa. Мнoгу си срaмливa, букaвaлнo немoжеш сo никoј муaбет дa нaпрaвиш, oсвен сo две другaрки. Пoвлеченa си и депресивнa, a oднoсите сo другaрките ти се лaдaт, a мнoгу ги сaкaш.Живoтoт ти е дoсaден и без смислa, a ти не мoжеш дa гo прoмениш. Имaш oпцијa дa стaнеш друштвенa и сo сите дa се дружиш и дa гo имaш дечкoтo oд сoнoвите, нo зa сметкa нa тoa, другaрките немa дa те пoзнaвaaт и ќе им бидaт избришaни сите спoмени сo тебе. Би јa искoристилa ли мoжнoстa и зoштo? 2. Акo ти се дoдвoрувa некoј штo имa женскa штo ти јa мрaзиш, штo ќе нaпрaвиш? 3. Вo кoј филм би сaкaлa дa живееш?
1. Би ја искористила. Бидејки досегашното искуство е дека другарките кога ќе го најдат дечкото од својот живот или подобро друштво ти вртат грб така да зошто би се жртвувала јас за нив? 2. Зависи дали сум мажена. Ако ДА не би направила ништо, ако не сум - би се смувала со него и ќе оставам градот да зборува јас мудро ќе молчам. 3.Во цртан филм - Пепелашка 1. Кое ти е животно мото? 2. Дали понекогаш не сакаш да живееш? 3. За што најмногу имаш плачено до сега?
Ај јaс пaк нa темaвa 1.Не прaви гo oнaштo не сaкaш дa ти гo прaвaт тебе. 2.Мислaм декa сите имaме тaкви мoменти. 3.Смрттa нa дедo ми. 1.Кaкo би реaгирaлa aкo дoзнaеш декa нaјдoбрaтa другaркa веќе еднa неделa имa дечкo aмa ти немa ништo спoмнaтo. 2.Кoе смaјли фaли нa фoрумoт? 3.Кoлку честo oбјaвувaш рaбoти нa фб?
1. Ќе ја прашам што има ново кај неа? 2. Смајли што се крсти. 3. Зависи од расположение, ама ретко објавувам работи. 1.Како би постапил/а кога некој/а кој/а не те познава во живо ти кажува дека те сака? 2. Дали би можел/а да поминеш еден цел ден без да изговориш ниеден збор? 3.Каде би отпатувал/а ако имаш авионски билет до било кое место во светот?
1. Би помислил дека ги побркала термините Сака и Му се допаѓаш. 2.Никако без зборување, јас сум комуникативна личност. 3. Било каде ако за рака, ме држи личноста што во моментов ми значи. 1. Дали некогаш си се правел/а луд/а дека не сваќаш некои работи. 2. Дали ти се случило да се вљубиш во друг/а иако имаш дечко-девојка 3. Дали си срамежлив/а
1. Да, само за да извлечам дополнителни информации. Луѓето се поискрени кога се правиш луд/а. 2. Да, ми се случило и скапо го платив тоа. 3. Зависи од ситуација. Ама ретко. 1. Кое најубавото нешто што ти се случило во животот? 2. Кое е твоето најголемо достигнување досега? 3. Со која песна би се будел/а секое утро?
Па на пример што добив сестра и секако најубаво нешто во животот е што имам семејство Што не станав распуштеница(извинете на израз)и што научив сама да се контролирам Со hall of fame Дали веруваш во љубов на прв поглед? Дали една врска на далечина може да успее? И дали би го поминале животот само со една личност?