1. Да (една ана вредна) 2. Да станам психолог 3. Нечовештината 1. Која ви е омилена песна? 2. Читате ли книги? 3. Кој последно филм ти остави голем впечаток
1.Set fire to the rain-Adele 2.Читам многу 3.Бродот 1.Омилен предмет? 2.Наскоро сакам да имам? 3.Би живеела во?
1.најдосадно нешто на свет! 2.Хаваиии 3.најомилени држави -омилен глумец -домашно милениче -каков телефон имаш
1.Анџелина Џоли (ако мислеше за женско),а машки омилен глумец немам 2.Преслатко суштество 3.Sаmsung Galaxy Y -Училиште -Книга -Фемина
1. имам завршено факултет 2.девојка без полуматуре 3,фемина-мојот омилен сајт 1.кога би можела да бираш,како би изгледала? 2.раскажи кој ти е најубав спомен во животот? 3.без кого не би можела да живееш?
1. би имала плава коса , посветол тен и пополна уста друго не би мењала на себе. 2. најубавиот спомен од животот ми е матурата никогаш нема да се заборави некоја чашка алохол и после тоа лудуванје ,играње ,пеење до сабајле и како и секоја матура на крај жива музика во школски двор нешто не заборавно. 3. не би можела да живеам без дечко ми. 1.Кој ти е омилена дестинација на која сакаш да летуваш? 2.Датум кој никогаш нема да го заборавиш? 3.Дали некогаш си се каела за нешто во животот?
1. Хаваи 2. 13.07.2012 3. Да 1. Дали читаш книги? 2. Дали си во врска? 3. На колку пријатели можеш да им веруваш?
1.многу ретко 2.не 3.во моментов на никој 1.Дали посакуваш да го видиш Њу Уорк? 2.Дали имаш дечко? 3.Дали гледаш Беверли Хилс-90210 нови епизоди?
1.не 2.не 3.не , имам гледано ама не сите .. За што размислуваш пред да заспиеш? Веруваш ли во своите соништа? Амбициозна си?
За мноогу нешта... Да! Да! Твојата најголема желба е? Идеално место за живеење според тебе е? Омилена серија ти е?
да си ги остварам сите желби бора-бора ангели твојата најдобра другарка се вика? твојот идеален партнер би требало да биде? книгата на твојот живот би се викала?
Се вика Ирена Убав,паметен,вреден, богат,нежен,добар,внимателен и многу да ме сака Мојот живот во неколку то4ки (тука би ги пишала својте успеси) Место каде што би сакал/а да живееш кога ке летнеш од дома? Твојот омилен број? Омилено животин4е?
Њујорк бејбе мислам дека се гледа во никот. 9 волци и птици Слаба точка? Омилена боја? Првата буква од твоето име
1.хмм да бидам со оној што навистина го сакам 2.A 3.пица Kаде би отишла без саканиот? Kолку години сакаш да живееш? Kој ти е омилен моден додаток?
1. Во WC 2. 101 3. Саат 1. Најк или Адидас? 2. Каде би сакала да бидеш во моментот? 3. Најдолга врска?
1.Хм па адидас 2.Покрај море на некоја клупа 3.Не сум имала врска до сега мала сум имам 12 години 1.Имаш ли возачка дозвола? 2.Имаш ли брат или сестра? 3.Гледаш ли хорор филмови?
1.Не 2.Да,брат 3.Да, омилени ми се 1.Ги сакаш животните? 2.Имаш пробано цигара? 3.Те интересира мислењето на другите за тебе?