Верувам во љубов на прв поглед Мислам дека неможе но сепак се зависи од патрнерите и колку често се гледаат Да би го поминала со некој посебен за мене Дали веруваш реинкарнација (повторно раѓње) ? Кое ти омилено животно ? Што сакаш повеќе благо или солено ?
Не, не верувам во реинкарнација. Куче (раса малтезер) Благо, колку по кремасто, толку подобро. Дали преферираш книга или филм? Дали сакаш море или планина? Дали имаш доверба во луѓето?
Мојот ник не значи ништо така ми се вика кучето Кога како ако не ме мрзи седам тука испружена на кревет дали имаш стан уреден по твој вкус? Дали би сакала да се вратиш во училиште од 1 одделение? Што би дала за саканиот?
Imam Ne bi se vratila Zivotot bi go dala Zosto si na forumov? Najgolem uspeh vo zivotot? Najgolema greska?
Зашто е интереско и корисно за многу работи Најверојатно сега за сега факултетот Што дадов втора шанса на некој кој не ја заслужи 1. Што би сменил/а да можеш да се вратиш во детството? 2. Најголемо разочарување? 3. Можеш ли на некого безусловно да му веруваш?
1. Па,има некои ситници,да не набројувам,повеќе се. 2. Најголемо разочарување...кога ме разочараа луѓе од кои тоа не го очекував. 3. Искрено,не,како што поминува времево сфаќам дека во секого треба да се сомневаш барем малку,затоа што и од оној од кого не очекуваш нешто лошо,може многу да те разочара. 1. Дали мислиш дека е поважно да избереш факултет кој гарантира многу пари,а немаш љубов кон тој факултет,или да избереш факултет по желба,а да не ветува голема плата? 2. Што ти е најважно во животот? 3. Која ти е неостварена желба?
1. Факултет по желба па макар и да не ветува голема плата . 2. Па според мене повеќе работи се битни во животот .... но ете сепак би ги исдвоила според мене најважните : мир , среќа , душавна исполнетост , најблиските 3. Да живеам и работам во Лондон . 1. Што е она што навистина те прави среќна и те исполнува од внатре ? 2. Која ти е омилената песна и какви чувства побудува во тебе ? 3. Каде би сакал да бидеш сега ?
1.Почетокот и крајот на денот,читање на добра книга,пробување на благо,кога ги гледам своите блиски радосни,добро кафе и главно то. 2.Црна.Удобно и мирно. 3.Некаде каде би имала мир и смирени мисли.Попатно,кај него во прегратки. 1.Како би разговарала со некого кај кого си забележала значајни промени и контрадикторни ставови? 2.Како ги поднесуваш нервозите и неправдите? 3.Што ќе помислиш кога ќе се спојат стрелките на часовникот во 00:00 во среда вечерта?
1. Сакам комплицирани луѓе. Веројатно ќе се трудам да сум смирена и да не избувнувам, колку и да ме нервираат ставовите и промените. 2. Тешко и обично собирам во себе. 3. Не знам. Осамени, заљубени, депримирачки мисли. 1. Да можеш да јадеш само едно јадење до крај на животот, што би било? 2. Дали мислиш дека до сега ја имаш запознато сродната душа? 3. На колку години сакаш да имаш деца, ако воопшто сакаш?
1. Пржени компирчиња 2. Да 3. Секако дека сакам деца и сакам тоа да биде околу 28 години. 1. Дали веруваш во судбина или пак мислиш дека секој човек е кројач на истата? 2. Дали во твојот живот постои некое машко, кое што секогаш успева да те растрепери? 3. Какви планови имаш за во иднина?
1.Секој е кројач на својата судбина 2.Да, постои 3.Да се иселам од МКД 1.На улица наоѓаш актовка со 1 000 000 денари. Што ќе направиш? 2.Дали си суеверна? 3.Кој дел од твоето тело најмногу го сакаш?
1. Ја земам, се однесувам ладно, палим кола и правац куќи. 2. Не. 3. Струкот 1. Се наоѓаш во пустина, жедна и изморена, никаде нема вода, треба да издржиш уште два дена одење пеш до најблиската оаза, те среќава еден старец, во едната рака држи полна шака дијаманти а во другата една чаша вода, неможеш и двете да ги земеш, што би избрала? 2. Те киднапира НАСА како експеримент сака да те лансира на Марс, ти дава можност да се збогуваш само со една личност, која би била таа? 3. Идеш на испит и не го поминуваш, професорот пред полн амфитеатар ти вика: бирај: шамар и пролазна или два семестри немаш право да полагаш? што би избрала?
1. Вода. 2. Правниот министер, така што ќе можам да не отидам уџум, туку да си останам на земјата, а НАСА ради мене во затвор. 3. Би избрала да не полагам 2 семестри, имам чест. 1. Што мислиш, кое куче има најјак угриз? 2. Би избрала ли попрво љубов од чест? 3. Што те повредило најмногу до сега?
1.Ne se razbiram mnogu vo kucinjcm osta, ama aj neka bide pit bul 2.Cest 3.Gubenje na bliska licnost 1.Vo kogo imas najmnogu doverba ? 2.Omilena pesna? 3.Gledas fudbal?
1. Во самата себе 2. Усни на усни 3. Да! Богами и моментално гледам 1. Да можеш во овој момент да прегрнеш некоја личност кого би избрала? 2. Дали се сеќаваш на првата љубов со насмевка или солзи во очите? 3. Што би избрала, да бидеш невидлива или да можеш да читаш мисли еден час?
1. Сестра ми,долго се немаме видено. 2. Со насмевка. 3. Да можам да читам мисли. 1. Кога би можела пак да се зачлениш на форумов,кој ник би го одбрала? 2. Што најмногу почитуваш кај луѓето? 3. Дали мислиш дека човек може да се промени?
1.mackica 2.Искреност, оригиналност, хуманост. 3.Мислам дека може. 1.Со кој член од форумов би сакала приватно да се дружиш? 2.Ако ти дадат можност за исполнување на само една од твоите желби која би била таа? 3.Во кој лик од Дизни се препознаваш?
1. Незнам сеуште сум нова 2. Да патувам низ светот 3. Мини маус хахаа 1.Колку време си на форумов? 2. Кој член ти е омилен и зошто? 3. Каде се гледаш ти после 10 год. ?
1. Од 21 јули 2011 2. Немам омлен член, но многу сакам да читам рецензии од Мишела 3. На одредено работно место 1.Што те прави среќен/на ? 2. Кој е твојот омилен пијалок ? 3. Дали ќе одиш некаде на одмор ?