1. Ne. Si vetivme so najsakanata osoba deka nema da placeme. 2. Smrtta 3. Pred 2-3 nedeli...posle dolgo, dolgo vreme 1. Dali si iskren/a na forumov? 2. Dali znaes da prostis? 3. Dali si sreken/a?
1 па прилично сум нова во форумов и немам д искутирано на некои посериозни теми ,но се разбира ќе се потрудадм да ја дадам својата искреност која и ја очекувам од останатите членови 2 да и тоа многу често се наоѓам во ситуација кога го правам тоа, но тоа не значи дека сметам дека секоја грашка заслужува простување 3 искрено се чувствувам прилично празно,не сум среќна,а немам ни некоја особена причина да бидам тажна.Неутрална 1 кое е твоето непријатно искуство (кое би го споделила) 2 која е твојата сегашна/идна професија и опиши како игледа/би изгледал еден работен ден накратко 3дали имаш миленичиња
1.најнепријатно искуство ми беше кога со дечко ми во спална го правевме "она" и влезе брат му 2.мојата професија е келнерка во кафеаната "кај чичо" и еден ден накратко изгледа вака : одам на работа во 07:00 таму седам и кога ке дојдат гости ги послужувам и во 14:00 завршува мојата смена и доагам од на работа со дечко ми 3.да имам мал германски овчар 1.Дали си мажена или имаш дечко ? 2.дали замислуваше или сеуште замислуваш какво ке биде или е твоето дете? 3.дали живееш вo кука или стан ?
1. Тазе мажена 2. Не можам никако да си го замислам 3. Куќа 1. Што те прави најсреќна? 2. Што правиш во моментов? 3. Дали можеш да направиш шпага?
1.Дечко ми 2.Се допишувам co @Nikolovska94 3.Можам 1.Кое е твоето омилено јадење? 2.Дали кога беше дете беше дебела? 3.колку кила имаш?
1. Пица :3 2. Не, напротив 3. 70 1. Омилено парче облека кое го поседуваш? 2. Кој дел од твоето тело сметаш дека е најубав, а која карактерна особина? 3. Каква/и промена/и би сакала да внесеш во твојот живот?
1. Омилено парче облека кое го поседуваш? - Долг летен фустан тегет со бело. 2. Кој дел од твоето тело сметаш дека е најубав, а која карактерна особина? - Веројатно очите и шо знам ... о,о деф за делот карактер неможам да кажам за себе. Веројатно љубовта кон животните, претерана грижа за настани. 3. Каква/и промена/и би сакала да внесеш во твојот живот? - Самостојност. 1. Топ три имиња доколу би имала три близначиња? (пол одбери сам!) 2. Дали играш некоја игра? 3. Непријатно искуство на форумов?
1.Антонија, Лилијана и Антоан(во последно време ми се свиѓа имево) 2.Моментално не, играв симс некогаш 3,Немам или барем не се сеќавам 1.Да можеш на еден ден да бидеш семоќен/на што би направил/а? 2.Кое материјално нешто сакаш да го поседуваш најмногу? 3.Која е твојата особина која сметаш дека ги иритрира другите, но ти ја сакаш?
1. Би ги направила сите среќни, барем за еден ден. 2. Книги , многу книги. 3. Сарказам. 1. Што е тоа што те нервира најмногу? 2. Да можеш да смениш нешто на себе, што би било тоа? 3. Дали имаш дете?
1.Дволични луге 2.Засега ништо 3.Не 1.Ако некогаш дознаеш дека твојот брат или сестра не ти се вистински брат и сестра,што ке направиш? 2.Ако дознаеш дека маж\дечко ти те изневеруваат што ке направиш? 3.Што ке направиш ако останеш без дом?
1. Ќе продолжам да ги сакам. 2. Ќе се разведам. 3. Ќе си одам во викендичката во Катланово и ќе си крекам со жапчињата. 1.Ако некогаш дознаеш дека твојот брат или сестра не ти се вистински брат и сестра,што ке направиш? 2.Ако дознаеш дека маж\дечко ти те изневеруваат што ке направиш? 3.Што ке направиш ако останеш без дом?
1. Не би реагирала бурно, секако љубопитноста тука ќе се појави, па ќе прашам како тоа се случило,ќе побарам да ми раскажат,но не би ги отфрлила во никој случај. 2. Би го напуштила. 3. Па,мислам дека би пробала да најдам работа на било каков начин да соберам пари за одново да започнам,а додека се снајдам веројатно би престојувала негде привремено,колку да имам покрив над глава. 1. Која песна те опишува тебе/твојот живот? 2. Ако не постоеја никакви закони и правила,дали би направила нешто што е забрането? 3. Како би се опишала со 3 збора?
1.Strong - One Direction 2.Би направила - Забрана за тепање и војни ! 3.Романтична, духовита, симпатична. 1.ако родиш дете на маж ти а тој умре што ке направиш?(недај боже) 2.Ако гледаш хорор дали после имаш нокни мори? 3.Кој е твојот омилен poмантичен филм?
1.Најверојатно ќе бидам многу тажна, најнормално. Но, мислам дека детето ќе ми биде мотивација да продолжам со животот 2.Не, обожавам хорор. 3.The Notebook 1.Чај или кафе? 2.Кој филм би можела да го гледаш засекогаш, а да не ти здосади? 3.Дали во иднина се гледаш како мајка или сепак кариерата пред се?
Кафе. Бриџит Џонс. Кариерата. Дали би патувала сама низ светот? Веруваш ли во љубов на прв поглед? Која е твојата најголема амбиција во животот?
1.Не ако одбирам ке одберам со дечко ми 2.Да 3.Мојата амбиција е да сум срекна жена и да најдам добра работа и љубовта на мојот живот 1.Пиво или мартини ? 2.Кажи некоја твоја грешка во зборување (пр.јапам дица - значело јадампица) 3.Колку луге во животот мразиш?
1. Ни едно ни друго,не сум баш по алкохолот. 2. Рипошка со шашкавал-пирошка со кашкавал. 3. Не знам дали би можела да кажам дека ги мразам,но има некои личности кои баш не ги поднесувам,а точен број не знам. 1. Кој е твојот животен сон? 2. Кого во твојот живот најмногу го почитуваш? 3. Која е твојата доблест?
1. Имам неколку. Да имам сложно семејство, успешна кариера, и да шетам колку што можам повеќе. 2. Тетка ми. 3. Искреност. 1. Која е една особина која би ја сменила кај себе? 2. Дали мислиш дека секој има право да живее онака како што сака без исклучок? 3. Дали веруваш дека не сме сами во Универзумот?
1. Премногу сум чувствителна и знам себе да си се ставам во непријатна ситуација заради други луѓе. 2. Не. Секој има право да живее како сака освен ако не му пречи на некој друг и ако директно не му го загрозува неговото живеење. 3. Да. 1. Која ти е омилена книга? 2. Што правиш кога не правиш ништо? 3. Што е најдобриот комплимент кој го имаш добиено?
1. Немам омилена книга,ама може да се каже дека најинтересни ми се оние од А.Кристи. 2. Седам и слушам музика. 3. Две другарки со кои неодамна се здружив,после долг разговор: ,,Ем паметна ем убава". Фала им. 1. Кое е твоето хоби? 2. Што те усреќило најмногу во животот? 3. Кога би била мултимилијардер,за што би ги искористила парите?