1.Скокање на јаже 2.Да се мажам со дечко ми 3.За да си направам кука од соништата 1.Твојата омилена песна е : 2.Твојот омилен филм е : 3.Твојот омилен алхохолен пијалок е :
1. Во моментов Reality од Lost Frequencies и Janieck Devy 2. Fast and Furious сите делови 3. Long island 1. Идеална професија: 2. Дали веруваш во хороскоп? 3. Доколку би имала можност да одбереш една личност со која би живеела до крајот на животот, која би била таа личност?
1.Таа што си ја работам - келнерка и баш ми се допага 2.Не но го читам само за забава 3.Дечко ми 1.Дали би сакал\сакала да живееш македонија или странство? 2.Каков телефон имаш ? 3.Дали сакаше\сакаш училиште ?
1. Што даље то боље.. 2. Црвен. 3. Сакав. 1. Кое е твоето животно мото? 2. Кога би бил/а мултимилијардер дали би донирал/а во хуманитарни цели? 3. Да ти биде дадена шанса да управуваш со целиот свет, дали би прифатил/а?
1.Смеј се сега плачи подоцна (ако го подразбираш и ова) 2.Да 3.Да ! 1.дали ако можеш би ги згрижила или би ги убила на децата без родители ? 2.Дали пиеш овична вода ? 3.Вотка или сокче
1.па нормално дека би ги згрижила 2.не 3.сокче 1.ако си хакер дали би го ха Facebook-от на оние кои ги мразиш? 2.колку си висока?(ако не е тајна) 3.каков вид на музика слушаш?
1.Да 2.1.67 3.Поп 1.Кое е твоето мото? 2.Дали веруваш во љубов на прв поглед ? 3.Со што сакаш да се занимаваш во иднина ?
1. Мото баш и немам. 2. Да. 3. Со музика. 1. Кои феминки ти оставиле добар впечаток? 2. Во што веруваш: судбина или карма? 3. Ако пишуваш книга/песна,која би била темата?
1.ти,@Rama ,@SWagger274 ,@RainBow ,@Kukla994 ,@Arthur @Gordana10 ... 2.судбина 3.книга-веројатно за гимнастиката(напнав со гимнастикава ама неможам без неа) 1.дали во основно си била одлична ученичка? 2.ако се занимаваш,со кој спорт се занимаваш? 3.имаш ли дечко?
1.Секој ден 2.Не е толку темен ама слично како ова е : 3.Житарици со млеко 1.Дали повеке плачеш или се смееш ? 2.Дали одиш на забави ? 3.Дали одеше или одиш или ке одиш на факултет?
1.Се смеам 2.Одам 3.Одев 1.Што е поважно да се има љубов или пари? 2.Дали сакавте да бидете единствено дете во фамилија? 3.Каде се ужива повеќе,на планина или на море?
1.Да се има љубов 2.Не 3.На море 1.Дали си во среќна љубовна врска ? 2.Дали си над 25 години ? 3.Дали веруваш во крај на светот ?
1. Хм па не баш. 2. Да 3. Не Која ти е омилена боја ? Дали секогаш ти е средена собата ? Дали играш карти ?
1. Црна. 2. Да. 3. Ретко. 1. Што најмногу те расположува? 2. Што те прави поразлична од другите? 3. Интересна случка од детството што и ден денес те тера да се смееш?
1.одење на забави 2.тоа што не пијам обична вода 3.еден ден слеговме пред зграда со другарките и едната глумњше замислена и заљубена (а имавме 8години) и седна на скривницата ваква беше во лицето : и накрај паоооооо на земја се најде а скривницата два метра и повеке беше висока и тоа ја научи да не глуми повеке можеби не звучи смешно ама глетката беше смешна 1.дали си се засркнала со вода ?(мислам да се напиеш и да ти залетне да неможеш да дишеш) 2.дали имаш повеке од 20 години ? 3.дали сакаш пиво или вино ?
1. Da 2. Da 3. Vino 1. Dali si zaljubena ? 2. Koj e tvojot najgolem son ? 3. Na prv pogled, sto najmnogu gi privlekuva lugeto kaj tebe, na primer oci, kosa, noze, oblini...?
1.да 2.да бидам со тој што го сакам 3.шминка,облини,очи 1.дали често одеш на забави ? 2.дали имаш дечко/маж ? 3.какви очи имаш ?
1.Не 2.Не 3.Кафево-црни 1.Кој ти е омилен број? 2.Што сакаше да бидеш кога ќе пораснеш како мала? 3.Кој ти бил омилен предмет во основно?