1.не често 2.сонливата долина и живите мртовци (sleppy hollow,the walking dead) 3.полнок 1.омилена боја ? 2.омилен број ? 3.Професија од соништата ? Спојлер фати пајажина темава,да ја забришам јас малце да не е валкана
1.Сива 2. 4 3.Докторка 1.Ако имаш можност да убиеш некој без да одиш во затвор,би го направила ли тоа? 2.Колку си висока? 3.Сакаш ли животни?
1. Не,ќе ми тежи на совест цело време. 2. 170цм. 3. Да! 1. Кој е твојот најголем страв? 2. Омилен жанр на книги/филмови? 3. Која од феминкиве најпрва ти остави позитивен впечаток?
1. Страв од тесен, затворен простор без прозори, како лифт на пример. Затоа не се возам во лифт. 2. За книги немам омилен жанр, но најчесто читам трилери и филозофија, а филмови - комедија. 3. @Someonespecial и ти - први ми посакавте добредојде на форумов. 1. Дали неуспехот те попречува или те предизвикува да пробаш повторно ? 2. Имаш ли омилено хоби ? 3. Повеќе им се доверуваш на пријателките или на домашните ?
1.Да бидам искрена не сум упорна, ако нешто не ми оди го испуштам брзо од рака не сакам ништо кога е со сила. 2.Не можам да го замислам денот без музика. Свирам клавир. А хоби и општо интерес имам за Мајкл Џексон и све поврзано со него беџови, постери, цедиња, касети итн. 3.Се доверувам на лист хартија. Водам дневник. Малку ама само малку ја копирам Ана Франк во воведот кој што ми започнува со Dear. 1.Главна цел во животот? 2.Омилено животно? 3.Карактеристика која најмногу ја цениш кај една личност?
1.ако се мисли на овој начин,тогаш да бидам срекно омажена,успешно работно место и сл. 2.куче 3.искреноста,веројатно 1.дали ти е важна искреноста кај лугето ? 2.дали често се дружиш со другарките ? 3.Омилена раса куче ?
1.да 2.излегување на забави,уживање со дечко ми.. 3.Sleepy hollow 1.омилена книга? 2.омилено годишно време? 3.со кој поминуваш најмногу време?
1.The Shining 2.Зима 3.Највеќе сама 1.Имаш ли пробано некаква дрога? 2.Колку најдолго си издржала без храна? 3.Доколку имаш шанса да се отселиш од местото каде што живееш моментално,би го направила ли тоа?
1.не,не ни планирам,не дај боже,да е далеку. 2.една недела и кусур. 3.не,супер си ми е овде. 1.дали имаш бујна фантазија? 2.дали си излажал/излажала за нешто на форумов? 3.дали си била на море?
1.Па не многу. 2.Не. 3.Да,бев. 1.Дали си заљубен/заљубена? 2.Дали би сакал/а да одиш во Аргентина? 3.Омилена серија?
1. Miss movin on 2. Ariana Grande 3. џеки чен 1. омилена страна на нет 2. омилена книга 3. омилена серија
1.фемина 2.не читам книги но најубава ми е ана каренина 3.sleepy hollow 1.за што ви е најмногу криво во животот ? 2.боја на очи ? 3.омилено смајли ?
најмногу ми е криво што ја изгубив Елена. кафена боја на очи. дали сакаш научнафантастика ? што ти е приоритет во животот ? дали многу го сакаш дечкото ?
1. Не сакам . 2 . Да сум среќна . 3 . Дечкото не го сакам , сопругот да Да можеш , што би сменил/а од минатото ? Омилена боја ? Песна која те опишува карактерно ?
1. Со време би ги отпишала некои луѓе од животов 2. Жолта 3. I will survive Каде би го поминала идеалниот одмор? Кој ден од животот би го доживеала уште еднаш? Во кое животно би се претворила?
Египет Со една драга личност Коала -што може да те расплаче? -на чив концерт би сакала да присуствуваш? -како би сакал/а да се бикаш?
1.samo radosen nastan 2.Colonia 3.Si go sakam imeto -Koja ti e omilena pesna -Koja ti e omilena profesija -Koja ti e omilena kniga
valentine od xandria компјутерски програмер дневникот на моторциклистот дали слушаш фолкометал дали веруваш во самовили што би замислила штом видиш кога пајга sвезда