1. Само кога треба да поправам заб. 2. Сметки плаќам електронски. 3. Имам фобија од животни и од висина. Која е најголемата беља што си ја направила како мала? Омилени школски предмети? Која крвна група си?
1.ke predizvikav pozar 2.psihologija,sociologija... 3.A+ -kolku igri igras tuka na forumov? -dali znaes da napravis nekoja torta? -kolku vreme ti treba za da se podgotvis za izleguvanje?
1. Изгребав нечија кола со клуч. 2. Во основно биологија, во средно социологија, менаџмент и макроекономија 3. Б+ 1. Дали пушиш? 2. Омилен цртан? 3. Колку често менуваш постелнина?
играм повремено не знам зависи каде одам колку ти е важно излегувањето колку ти е важен викендот колку ти е важен годишниот одмор
1.Da 2.Tom i dzeri 3.Zavisi... -kogo bi sakala da go gusnes i da ne go pustis ? -mislis li deka mozes da bides poljubezna so ludjeto okolu tebe? -omilena prikazna od detstvo?
1. Децата. 2. Да. 3. Снежана и седумте џуџиња. Омилена детска игра? Дали како мала собираше дезенирани салфетки? Каква козметика користиш?
Дечкоми. Да мислам можам многу пољубезна да бидам иако по природа не сум многу љубезна . Омилена приказна Алиса во земјата н чудата. 1. Дали следиш мода? 2. Што ти е битно во животот? 3. Дали мислиш многу за иднината?
Па не ми е многу важно Викендот ист ми е како во понеделник и обратно исти ми се деновите така да не е нешто посебно . А годишниот одмор важен ми е и те како . Љубител си на некој спорт? Омилен филм ? Омилена игра од детството?
Сакам Фудбал Очи широм затворени камај која ти е омилена храна најпосакувана дестинација омилен пијалок
Стек на разни начини . Хаваи . Црвено вино. Омилено женско име? Дали сакаш многу да спиеш? Дали имаш верен пријател?
Марија Не Не .............. кој ти е омилен дел од денот која боја ти е омилена што е подобро , море или планина
Охрид. Немам деца.Вежбам фонес . Омилено животно? Дали имаш дечко/девојка? Дали веруваш во љубов на втор поглед ?
Попладне.Црна.Тешко прашање сепак планина .Ви летал со подобран? Дали обожаваш да јадеш месо? Дали сакаш лето?
не , се плашам од височина Да Да , најдобро е Со кого ти е најдобро да излегуваш колку години разлика ти е екстремна за партнер колку често имаш потреба да излегуваш
Со синовите. Дупло години од моите. Многу често имам потреба. Нели ти се спие? Последна прочитана книга? Последно гледан игран филм?
Мање више. Вторниците со Мори. Girl interupted Си ја сакаш работата? Патуваш често? Омилен жанр на литература.