Со другарките 20 год немам многу потреба да излегувам Од што се плашиш? Кога последно плачеше? Имаш ли тајна?
1. Не 2. Студирам, не работам 3. Не -Омилена серија? -Каква храна сакаш? -Дали имаш голем круг на пријатели?
Сега не чувствувам страв , само на моменти при некое нагло движење пред неколку месеци имам тајна што не можам да ја споделам , не затоа што не сакам , туку затоа што знам дека и да ја кажам , никој нема да ми верува колку често читаш книга што мислиш за агата кристи кој ти е омилен писател
Па секој ден читам.Незнам што е тоа агата кристи , омилен писател Далај Лама. Дали сакаш деца? Омилена боја ? Какво кафе пиеш ?
Абе, не треба да се одговара на прашањата на претходната форумџика? Само вие двајца си реплицирате. Запознавајте се во ЛП, вака го расипувате редот. Едит: Може да продолжиме со моите прашања, никој нема одговорено
1.Na vremeto veni secev na ,,Beverli Hils"...potoa sexot i gradot,ocajni domakinki...sega ne gledam 2./ 3.Imam -Dali mozes da go gledas moreto so casovi? -Dali sonuvas cesto? -Imas li biblija vo domot?
-Да -Не -Не Веруваш ли во задгробен живот? Дали би ја сменила струката поради подобра плата? Дали можеш да веруваш во луѓето?
1.podeleno mi e mislenjeto 2.ne.imam dopolnitelen prihod 3.im veruvam no sekogas ima maaaalaaa rezerva -se sekavas li na denot koga se zacleni tuka? -nauci li nesto od tudjite iskustva,soveti itn.. -imas li cveke doma nekoe?
Да. ПОчнав одма во игри хахахах Па да, највече во мајчински Немам. Возиш ли точак? Омилена дестинација за со точак? Сакаш ли планинарење?
1.Znam da vozam hahaha ama 100 god.ne sum vozela. 2/. 3.ne sum planinarela ona u prava smisla na zborot...ama imam zelba -sport nesto? - citas nekoa kniga? -ti se spie?
све од спорт. за што да ме викнат одам не, ама ќе читам деновиве, само да ја купам ич Идеална вечер во петок? Омилен доручек? Место кое можеш безброј пати да го посетуваш (локал)
Спорт сега не инаку поранешен одбојкар Читам моќта на потсвеста Не ми се спие преспав по работа 1.какво хоби имаш 2.кој дел од годината го сакаш 3. Кое ти е омилено животно
Првото не ми текнува Омлет со печурки и сланина Немам 1.омилен цртан лик 2.имаш страв од 3.каде на одмор
1..... 2.esen 3.(domasno ili divo?) -zadovolen li si od rabotata,te ispolnuva li? -znaes li da cuvas tajni!!? -koj broj cevli nosis??
Половично Да 38 Што сакаше да бидеш кога ќе пораснеш? Омилен тип на музика? Омилено место за излегување?
1.Lud sofer...na otvoreno ok...vo guzvi da ne e nikoj so mene 2.uf...mnogu se haha 3.pa pred okolu3 god....bruki ... -omilena boja? -film? -muzika?