1.Diplodenia 2.ne... 3.vo pizami,bez pizami.... -dali sama ja odrzuvas higienata vo domot ? -najgolem strav ? -sto mislis za masko-zenski prijatelstva?
Да. Многу. Средни. Возам 11 години. Најдолго возење до Бг, морето. Дали гледаш вести? Дали сакаш повеќе овошен сладолед или чоколаден? Дали те има фатено сипаница?
Ретко. Чоколаден. Да. Омилена пејачка? Каде се гледаш за 5години? Со која позната личнос би се заменил/а за еден ден?
Lana Del Rey Со успешна кариера како адвокат Rihanna Која е твојата професија? Што те прави среќна? Да можеш да имаш една супермоќ што би одбрала?
Уште учам. Кога ја гледам мајка ми среќна. хммммм незнамм.. Каде би сакала да си во моментов? Колку деца имаш/ сакаш да имаш? Веруваш ли дека постојат духови?
1. Cliffs of Moher 2. Би сакала 2 или 3 3. Не -Што вечераше? -Сакаш ли да носиш апостолки? -Каква коса имаш?
Ништо. Не, носам само на плажа. Смеѓо-плава. Каде беше/каде ќе одиш на одмор? Каков лак имаш на рацете во моментов? Манго или ананас?
Ќе прескокнам одмор летово Тиркизен Ананас 1.Кој ти е омилен пијалок? 2.Кој е твој идол? 3. Во што си облечен/а во моментов?
Вино црвено Идол немам Во боксерки црни 1.дали ја слушаше Деспацито денес 2. Дали би флертувала 3.Кое јадење ти е омилено
Никаде Немам Да Омилен град во Мкд? Дали најголемата желба веќе ти се исполнила? Како го започнуваш денот?
1.Mojot. 2.se ispolnuvaat... 3.so cigara -se plasis li od insekti? -sakas li da spies do docna? -zadovolna li si od profesijata?
1.Citam... 2.Znam. 3Cigarite ...svesna sum deka e losa navika ama potreba jbg. -dali si zadovolna od svojot izgled? -dali znaes da zgotvis nesto nabrzinka? -koga posleden pat slatko se iznasmea ,onaka do solzi?
Да Дезерт роуз Да Што мислиш за кучињата скитници? Би помагала во ретвитни оброк? Дали мислиш дека мажите треба да присуствуваат на породување?
Страшни ми се Можеби, незнам што е тоа Да треба Правиш ли торти? Дали имаш деца? Сакаш ли одење по дискотеки и кафиќи секоја вечер?
Правам исклучиво овошни Немам деца, ама ги обожавам Дефинитивно не! Што те радува најмногу? Најпосакувана дестинација за одмор? Омилен десерт?