1. Даа и тоа многу 2. Не 3. Воопшто не ме интересира 1. Веруваш ли дека постојат вистински пријателства ? 2. Дали мислиш дека секој заслужува втора шанса ? 3. За кого би го дала животот ?
1.Да 2.Па не секој 3.За братучетка ми,брат ми ,мајка ми,татко ми,другарка ми 1.Каков телефон имаш? 2.Првата буква од твоето име? 3.Си летал/а со авион некаде?
1.Невозможна мисија 5:Дух протокол 2.Битола 3.Барселона 1.Колку часови поминуваш пред компјутер? 2.Читаш списанија? 3.Омилен спортист?
1.3-4 часа на ден 2.Па,многу ретко 3.Меси 1.Кој е твојот најголем страв? 2.Имаш ли дечко? 3.Омилена боја?
1. Да ги изгубам оние кои ги сакам. 2. Не. 3. Црна. 1. Што претставува за тебе животот ? 2. Што претставува за тебе сродна душа ? 3. Што претсавува за тебе пријателството ?
1. Забава! 2. Личност со која би имале исти погледи на нештата, на животот и личност на која би можела да и верувам 3. Нешто меѓу 2ца со слични интереси (во било која смисла на зборот) 1. Веруваш ли во судбина и зошто? 2. Која е твојата земја од соништата? 3. Да имам способност да ти исполнам една желба што би посакала?
1. Незнам дали верувам во судбина,но веројатно не.Сметам дека секоја одлука во животот влијае на иднината,а не судбина. 2. Пандора (од филмот Аватар) 3. Да биде Пандора а не Земја. Да живеам во тој свет а не во овој. 1. Дали си за или против феминизмот? 2. Дали си помислила на самоубиство? 3. Да имаш крилја,каква птица би била?
1.Да 2.Да,но научив дека животот не е патување кое се повторува одново. 3.Хм..лебед. 1.Доколку ти пријде момче со кое си на прв состанок да те бакне би се тргнала или? 2.Што би одбрала човекот кој те сака или човекот кој го сакаш? 3.Хејташ метал?
1.Да, би се тргнала. 2.Морам да кажам, многу тешко прашање. Не би го одбрала ни едното ни другото.. 3.Обожавам метал! 1.Дали би носела облека во која другите ќе те гледаат чудно? 2.На што се восхитуваш? 3.Дали се сметаш за самостојна девојка?
1.Ако во неа изгледам убаво и пристојно, да. 2.На дечко ми незнам како ме трпи 3.Да. 1.Дали би се дружела со дволична девојка? 2.Дали би имал/а врска на далечина? 3.На колку години сакаш да се мажиш?
1.Не 2.Па ако сметам дека тој е вистинскиот,да 3.На дваесет и неколку 1.Ако си заљубена во најдобриот другар,ќе му кажеш ли? 2.Кое ти е омилено овошје? 3.Каде би сакала да живееш?
1. Дирекно не но ќе му дадам до знаење дека ми се допаѓа како нешто повеќе од другар 2. Банана 3. Њу Јорк 1. Кој е денот кој никогаш нема да го заборавиш? 2. Се сложуваш ли со тоа дека само еднаш вистински се сака? 3. Омилен цртан од детството?
1.17 февруари 2.Дефинитивно. 3.Мечето Ушко 1.Каде сакаш да живееш? 2.Кој е најдобар начин да ослабиш, диета или фитнес? 3.Што правиш во слободно време?
-New Orleans -фитнес дефинитивно -седам на нет. 1.Oмилено место за искачање? 2.имате ли алтер его? 3.најважно нешто?
1.Секое место каде можам да си поминам одлично 2.Не баш 3.Да постигнам нешто добро и значајно за себе што ќе ме направи среќна затоа што навистина очајно ми треба 1.Како се концентрираш кога нешто работиш/учиш? 2.Што кога неможеш да изненадиш некого ради некој трет? 3.Како ја надминуваш болката во забите кои ти се здрави,но ти придаваат болка?
1. Едноставно се концентрирам. Шетам низ соба и читам на глас. 2. Зависи. Ако оној кој што сакам да го изненадам ми е по драга личност,го изненадувам. Ако не,тогаш си седам мирна 3. Ја држам устата затворена. 1. Кое годишно време најмногу го сакаш? 2. Дали си уметник? 3. Оптимист или песимист? (во овој случај реалист не постои)
1.Лето 2.Да 3.Средина оптимист-песимист 1.Дали сакаш мотори? 2.Имаш ли брат сестра? 3.Првата буква од твоето име?
1. Не баш 2. Имам брат 3. Т ----------------------- Свириш ли некаков инструмент? Дали мразиш некого многу? Дали имаш многу пријатели на школо или не?