1. Децата 2. Малдиви 3. Чоколадна торта со цреши. - Гледаш ли турски серии? - Која ти е омилена песна? - Имаш ли многу пријатели?
Само една моментално. Angels on the Moon од Thriving Ivory Не (сакам квалитет а не квантитет) Кој или што најмногу те инспирира и мотивира? Која ти е омилена книга и зошто? Каков е твојот ракопис?
1. Ме инспирираат и мотивираат луѓе кои немале сјајни услови за живот, кои почнале од нула но биле доволно храбри, издржливи и упорни за да се изборат за подобар живот. Исто така ме инспирираат луѓе кои знаат да го поделат тоа што го имаат со другите и да пружат помош каде што е потребна. 2. Малиот Принц бидејќи го отсликува слепото размислување на возрасниот човек 3. Докторски - јака им душа на професорките по македонски Кој ти е омилен цртан од детството и зошто? Дали си член во библиотека? Која година би ја издвоила како најубава од школските денови?
Омилен цртан courage Не, не сум член во библиотека најубава година хммм 8 мо одделение Што те прави да се расплачеш од среќа и тага ? Омилена децка игра како мал/мала ? Омилена играчка од детството и дали сеуште ја чуваш ?
- Некои победи. - Криенка и Монопол. - Три ми беа омилени. Само една остана читава и ја чувам. 1. Каде летуваше оваа година? 2. Која ти е омилена музичка декада? 3. Го сакаш ли фудбалот?
- Италија - Винтиџ џезот од 20-те до 60-те години - Не е лош ... 1. Што ти е најголемиот страв? 2. Кога би можело, дали би го вратил/а времето назад? 3. Кој познат научник ти е идол?
1 . осаменост 2. Да 3. Ајнштајн 1.Што мислиш за Доналд Трамп? 2. Како ке заврши Северна Кореја? 3. Дали те интересира политика? Дали би била еден ден политичарка?
1. Мислам дека неговата старот е во битка со неговото его, мислам дека не му е гајле за никого освен за себе и она што останало од неговата суета, мислам дека ќе биде најлошиот американски претседател и ќе ја плати цената и за Клинтон и Буш и Обама. 2. Северна Кореја ќе заврши сосема во ред, но ќе се дестабилизира строгиот режим. 3. Ме интересира но политика од стилот на Иван Пернар и секој човек политичар кои се стреми кон либеризам, не имеријализам. 1.Што мислиш за бивша Југославија? 2.Дали си за повторно обединување на Јужно словенските држави? 3.Дали мислиш дека Македонија треба да се потрпе на НАТО или Русија?
- Да ја бидувало колку што зборуваат некои, немало да стане бивша. - Не. - НАТО. 1. Дали си колекционер и на што? 2. Која е најстарата книга што ја имаш во домот? 3. Дали гледаш филм во моментов?
Не сум колекционер. Најстара книга што ја имам во домот мислам дека е списанието зов на мојот татко го имам првиот број од како излегло тоа списание. Да гледам филм Allien covenant. Дали се сеќаваш на првата глупост што ја имаш направено ? Дали гледаш филмови со Змејови,џуџиња и самовили ? Дали јадиш палачинки ?
Искрено не. Да нормално. Хари Потер, Господар на прстените ахахах Да обожавам палачинки. Дали слушаш рок? Дали сакаш да читаш книги? Дали гледаш романтични филмови?
кога ќе има нешто интересно да аца само и тоа во тешки ситуации дали вежбаш редовно? кога стануваш? кој ти е најголема поддршка?
Не Секогаш различно, во зависност од обврските во текот на денот. Јас, самата. Дали умееш да готвиш? Што те прави најмногу нервозна? Најомилена плажа?
Да и плус уживам во тоа Чекање во ред Навагио Дали студираш во моментот? Дали тренираш? Дали сакаш слатки?
Па имам уште некој испит заборавен. Да ватренирам оптоваување на очите и мозокот со информации. Слатки обожавам голема страст е тоа Дали сакаш набилдани момчиња ? Колку време си посветуваш на самата себе ? Што е според тебе врвно достигнување ?
Средно набилдани, не од оние огромни што се. Гледам што можам повеќе. Среќа на секое поле. Дали имаш животен план? Што би сменал/а во животот? Дали парите ти значат многу?
Да имам животен план. Би сменил светот да е помирно место за живеење и посреќно место за живеење. Парите не значат мн во жвотот но сепак се зачин. Која е твојата најголема љубов ? Која е твојата најголема страст ? Што те прави исполнета во животот ?
Љубовта кон семејството и пријателите. Пишувањето Кога сум причина за нечија насмевка. Дали чуваш цвеќиња дома? Дали сакаш да гитвиш? Дали си љубител/ка на сликарството?