1. Не 2. Ја имам бутнато сестра ми од тераса 3. Што се омажив. Не згрешив во изборот. 1. Колку пара чизми имаш? 2. Омилена американска серија? 3. Дали слушаш опера?
1.Poveke od 10 para... 2./ 3.Ne,nemam nervi za takvo nesto 1.So sto se pokrivas noke? 2.Dali smetas deka molcenjeto e zlato? 3.Odis li kaj sosedi na kafe?
1. Две ќебиња и јорган. 2. Некогаш. 3. Не. 1. Колку време врвиш на интернет? 2. Дали ги осудуваш луѓето кои расфрлаат отпадоци наоколу? 3. Омилен десерт?
1.non stop sum 2.da 3.malo zalace,kremasto,ubavo dekorirano i servirano 1.Koj praznik ke go slavis na 14.02? 2.Si go mestis krevetot sekoe utro? 3.Znaes li da parkiras skolski?
1. И двата 2. Да 3. Не 1. Што најчесто јадеш за доручек? 2. Гледаш ли вести? 3. Дали седиш после полноќ?
1. Разни пецива од пекара, или кроасани од 7 days 2. Понекогаш 3. Да, секој ден 1. Што најмногу цениш кај луѓето? 2. Имаш ли книга што на некој начин те просветлила/променила и ако да, која е таа? 3. Која славна личност би сакал/а да ја запознаеш?
1. Искреност 2. Нема таква книга. Не читам книги. 3. Никоја. 1. Омилена балада? 2. Дали гледаш Евровизија? 3. Кој најмногу те нервира?
1.Нема таква. 2.Не. 3.Многу се ама најнајвеќе професорката по хемија во школо. 1.Омилен филм? 2.Дали си бил/а на концерт? 3.Дали гледаш серии?
1.Да бидам со моите. 2.Да. 3.Да се изгубиш самиот себе т.е вербата во себе. 1.Каква боја на коса имаш? 2.Дали носиш штикли? 3.Омилено благо?
1.Темно кафеава 2.Да 3.Чоколадна торта 1.Дали сакаш да читаш книги? 2.Што најмногу те возбудило? 3.Каде се пронаоѓаш себе си?
1. Сакам. 2. Ох... 3. Каде? Ако е во смисла на место - во Англија. 1. Како се справуваш со лошите мисли? 2. Дали купуваш или изнајмуваш книги за читање? 3. Дали купуваш или симнуваш од интернет музика?
1. Наоѓам некоја позитивна занимација како шопинг, кафе со другарка, филм, музика... 2. Најчесто купувам. 3. Симнувам од интернет. 1. Дали сакаш да се фотографираш? 2. Кој е твојот омилен алкохолен пијалок? 3. Која е последната дестинација која си ја посетил/а?
1. Не 2. Нема таков 3. Охрид 1. Дали си се возела во авион? 2. Дали знаеш да пливаш? 3. Дали знаеш да играш јамб?
1.Да 2.Да , тоа е мојот омилен спорт. 3. Не. 1. Дали се плашиш од височини? 2. Дали си човек што учи од тугите грешки ? 3. Дали се каеш што некогаш си опростила некому и зошто ?
1. Да и тоа како се плашам.. 2.Уфф па мислам дека да 3.Не не се каам за ништо апсолутно Моите прашања се: 1.Дали има некој што ги знае сите твои тајни? 2.Дали си човек кој се води по мотото: Не го прави, што не сакаш да ти го прават? 3.Веруваш ли во чуда?
1.Не 2.Не 3.Не 1.Дали си амбициозна личност? 2.Дали си ја пронашла љубовта ? 3.Дали би скокнала од карпата кај Канео во Охрид за некоја личност и која е таа личност (за која личност би дала/направила све) ?
1.зависи за шо се работи,делумно би рекла. 2.љубов?јас да се заљубам?шо беше то? 3.какво скокање ма,срце клоцање да добијам после? Абе и орландо блум ако сака нека е не скокам. Примеро:дали ги преферираш филмовите или книгите на агата кристи? (Ако не ја читаш,дали сакаш крими романи и шо мислиш за тој жанр?) Секундаро:дали ти пречи ако некој ти се обраќа со твоето име во деминутив? Трето:дали би сакала да сретнеш индијанец и зошто? (Исто важи и ако одговоро е не)
1. Не читам книги. 2. Не. 3. Да. Затоа што ми изгледаат доста интересни. 1. Омилен хорор филм? 2. Дали си паднала на снег? 3. Дали се плашиш од мачки?
1.не глеам хорор 2.ехееее колку пати 3.како да ги мразам?да се плашам? Њет. Омилено животно ми се. 1.сакаш планинарење? 2.пратиш спорт? 3.кино или театар?или ниедно?