1.Не 2.Многу 3.Театар 1.Што мислиш за Доналд Трамп? 2.Дали мислиш дека постојат воземјани ? 3. Дали ги подржуваш геј браковите и зошто ?
1. Hate, hate, hate, double hate... доволно е толку 2. Оставам можност дека постои некаква форма на живот на другите планети, но не како што се замислува во научната фантастика под поимот вонземјани. 3. Да, бидејќи две возрасни и свесни личности кои се сакаат имаат право да живеат во признаена заедница. 1. Која личност најмногу те има воодушевено во животот? 2. Без што не може да ти помине денот? 3. На што најчесто мислиш пред да заспиеш?
1. Брат ми, не знам зошто ама не мислев никогаш дека ќе биди толку амбициозен како што е и му ги посакувам сите убајни на светот, оти стварно заслужва. 2. Без да се напијам чај, без разлика кое годишно време е. 3. На него, и на се она што можевме да направиме и колку можевме да бидиме среќни. 1. Море или планина? Зошто? 2. Дали би читал/а весник или списание? Или поубаво електронски по портали? 3. Што најмногу те има повредено во животот?
1. Морето само за релаксација, да го слушам. За шетање и активност планина. 2. И двете. 3. Нешто. 1. Што сакаш за роденден? 2. Дали имаш омилен прибор за јадење? 3. Колку јазици зборуваш, и кои?
1. Чипкаста долна облека. 2. Не. 3. Два - англиски и шпански. 1. Дали би отишла во Ирак? 2. Колку букви имаат твоето име и презиме? 3. Дали носиш шалвари?
1. Мачка. 2. Јагоди. 3. Немам омилен. Мразам зеленчук. 1. Го живееш ли животот што го посакуваш? 2. Дали секогаш ја преферираш вистината, без разлика на тоа колку е болна? 3. Што најмногу мразиш?
1.Nedostiga del za da bide se kako sto sakam,ama ok e... 2.Da,vistina i samo vistina. 3.Dvolicni ludje 1.Da se rodis povtorno,bi li smenila nesto? 2.Imas li mnogu prijateli na koi mozes da se potpres? 3.Dali trpis zdodevni ludje?
1. Ништо не би променила. 2. Не се многу затоа што не сакам многу. Тие што ги имам ми се доволни. 3. Не сум должна да трпам луѓе што ми предизвикуваат лошо расположение. 1. Дали познаваш харизматична личност? 2. Кој е твојот препознатлив парфем? 3. Имаш ли омилено списание?
1. Да. 2. Не користам парфеми. 3. Не. 1. Кој ти беше омилен школски предмет? 2. Дали би ставила порцелански заби? 3. Како реагираш кога ќе добиеш непристојно прашање?
1.Site osven matematika 2.Od zor da 3.Se smeskam i ceskam zad uvo dodeka smisluvam soodveten odgovor 1.Znaes li da gotvis? 2.Imas li kampuvano? 3.Se sekavas li na prvo pijanstv
Готвам Немам кампувано Се сеќавам заспав покрај машина за перење алишта Кога последно плачеше? Кого последно бакна? Кого сакаш највеќе?
1.u sabota 2.malata 3.decata 1.Sto mislis za forumov? 2.Citas li slobodna literatura? 3Go isplanira li vikendot sto sledi?
Интересни ликови има Читам, сега ретко се нема време Го испланирав Кој канал најмногу го гледаш на тв? Носиш ли рачен часовник? Што би сакала да купиш а не можеш да си дозволиш?
1.tlc, fln 2.ne 3.neznam 1.Se sekavas li na prviot ucilisen den? 2.Znaes li da smenis guma na kola? 3.Sto mislis ,od kade tolku licemerie kaj ludjeto?
1. Да 2. Да..ама не сакам многуда го правам тоа... 3. Од зависта и љубомората која се трудат да ја прикријат. 1. Оптимист или песимист си? 2. Задоволен/а си со постигнувањата во својот живот ? 3. Љубишсо срце или со мозок?
1.nema 2.trenerka i maicka 3.ne bi rekla ... 1.koja kniga ja procita posledna? 2.omilena boja? 3.imas li nekoja neostvarena zelba?
Разговор со Спиноза Црна Сопствен дом Омилен алкохолен пијалок? Имаш ли фатено бидермаер? Имаш ли роднини во странство?