1. Не. 2. Никоја. 3. Не. 1. Колку први братучеди имаш? 2. Дали имаш плишани мечиња? 3. Дали знаеш да вртиш хулахоп?
1. 4 2. Имав. Сите ги фрлив 3. Дааа 1. Парени колачи или чоколадни? 2.Дали си креативна/ен за подароци? 3.Омилена серија?
1. Парени колачи или чоколадни? чоколадни 2.Дали си креативна/ен за подароци? да, навистина е така без фалење 3.Омилена серија? Blindspot Ако би имала шанса која позната ѕвезда би ја запознала? Омилен жанр на филм? Разум или чувства?
1. Вилијам Леви. 2. Комедија и романтика. 3. Чувства. 1. Колку си тешка? 2. Дали се плашиш од лебарки? 3. Дали си имала искуство со арогантни продавачки?
1. 53 2. не 3. да, само што сум излегувала поарогантна од нив на крај 1. Кафе или чај? 2. Планина или море? 3. Успешна кариера и нефункционален брак или неисполнет сон за професија, но сепак среќно мажена?
1. Кафе 2. Планина 3. Среќно мажена со неисполнет сон за професија 1. Дали те интересира декорирање на дом? 2. Дали би живеел/а сам/а или со родители? 3. Омилен предмет за изучување?
Kafe 2.More 3.Niedno od dvete-ke begam 1.Vistina po sekoja cena ili laga za da zastitis nekoja licnost? 2.Koga posleden pat bese na frizer? 3.Omilena boja?
1. Лага за да заштитам некоја личност 2. Пред скоро 2 месеци 3. Црна - колку и да звучи секташки најубаво се чувствувам во црно, најпривлечно 1. Би заминала ли од дома ако знаеш дека некаде во странство би имала шанса за личен прогрес? 2. Која земја би ја одбрала за живот? 3. Имаш ли неостварен сон, кој сега е доцна да се оствари?
Schogetten Не можам да се одлучам за еден Јули Омилен филм и зошто тој? Најсреќен момент во твојот живот? За што се каеш?
1.Fast and Furious 7, нема посебна причина 2.Кога бев со некој што ми значеше и имав чувства кон него. 3.Што сум се здружила со одредени луѓе. ------------------------------------------------ 1.Омилено јадење? 2.Најубава дестинација посетена досега? 3.Омилено кафуле?
1. Цезар салата 2. Италија 3. Немам 1. Дали јадеш лук? 2. На кој филм имаш плачено? 3. Која особина кај тебе најмногу те нервира?
1. Јадам 2. Петтиот елемент 3. Ладнокрвноста 1. Дали веруваш во духови? 2. Омилено женско/машко име? 3. Што најдобро готвиш?
1. Da zemam stipendija 2. Smrt 3. Mace 1. Omilena boja? 2. Grad koj sakas da go posetis? 3. Omileno jadenje?
1.Најдоброто од мене-Николас Спаркс 2.Hatfields and McCoys 3.A walk to remember 1.Дали преферирате да се облекувате во облека од марки или поудобно се чувствувате кога носите сосем обична облека што не е од позната марка? 2.Дали сте тип на човек кој/а преферира да гледа филм на лаптоп или повеќе го преферира киното? 3.Би оделе ли на психолог доколку почувствувате таква потреба?
1. Стилска, но немаркирана гардероба. 2. Кино 3. Апсолутно ------------------------------------------------ 1. Дали пишуваш прозаични творби? 2. Ја познаваш ли сопствената духовна/психолошка природа? 3. Која е твојата цел за следните десет години?
1.Понекогаш, ме релаксира пишувањето. 2. Мислам дека да. 3. Да го завршам факултетот, да се запишам на мастер негде надвор од земјава, Словенија Хрватска.. можеби Америка. Да се вработам и да основам фамилија. Има уште многу работи ако почнам да набројувам ------- 1.Дали имаш некое домашно милениче, и ако да ,кое? 2.Што за тебе претставува среќа? 3.Неостварена желба?