1.Papagal I vodena zelka 2. Sreka e zdravje, ljubov I mir. 3. Da teloto go zajaknam I oslobodam od vishokot koj go nosi. -______________________ 1. Dali si nokna ptica? 2.Dali veruvas vo sudbina? 3. Kolku braka ili sestri imas?
1.Сум да. 2.Па зависи, повеќе верувам дека сѐ што се случува е по воља на Господ. 3.Единица сум. ————————————— 1.Која ти е dreamland за патување? 2.Што мислиш за Фемина форумот ? 3.Дали сакаш крими серии (од типот на Fbi, NCIS...)
1. Јапонија и Канада 2. Немам мислење , за тепање време е ок. 3. Да ------------------------------------- 1. Колку си висок/а ? 2. Дали те бива за лажење ? 3. Кое ти е омилено јадење?
1. Висока сум 1.55 см. 2. Да. 3. Макарони. 1. Дали гледаш научна фантастика? 2. Дали си талентиран/а за некој спорт? 3. Колки странски јазици знаеш?
1. Да , еден омилен жанр ми е. 2. Не, труба тараба 3.4 1. Дали си среќна со својот сегашен надворешен изглед? 2. Дали мислиш дека е ок онлајн дејтање? 3. Дали имааш миленик?
1. Уште не. 2. Океј е но не е исто како вистинско дејтање. 3. Да. ............................................................................ 1. Дали си пробал/а дрога некогаш во животот? 2. Како се чувствуваш моментално? 3. Што најмногу те исполнува?
1. Немам. Не читам книги. 2. Немам. 3. Ракомет 1. Кој број беше во дневник во средно учичиште? 2. Јадеш ли сувомеснато? 3. Дали пиеш салеп?
1. Мислам 15 2. ретко 3. Јок 1. Дали имаш најдобар пријател од детството? 2. Дали знаеш да готвиш? 3. Што е љубов за тебе?
1. Да , баш пријател у права смисла на зборот. 2. Знам 3. Тешко прашање , а не ме бива да филозофирам , најпросто шо можам да ти одговорам љубов најголема ми е маж ми во целина со сите негови маани и доблести и мислам дека нема да можам цел живот да му се оддолжам за тоа колку многу ме трпи, ме разбира , ме поддржува , сите негови гушкања и бакнежи и најбитното , ниту еднаш го нема повишено тонот на гласот кога збори со мене и плус ми оди по газот и ме лигави , секогаш ме остава јас да го кажам последниот збор, јас да одлучувам дали да купиме нешто или да одиме некаде. --------------------------------------------- 1. Што си во хороскоп ? 2. Што може најлесно да те изнервира ? 3. Знаеш ли да штедиш ?
1. Вага 2. Ноншалантноста на луѓето во одредени ситуации; Непочитувањето на туѓото време; Шмљацкање; 3. Знам кога сакам. 1. Како се справуваш со безобразни луѓе? 2. Дали сексот со сите партнери бил задоволителен? 3. Дали би останала во врска во која нема толку колку што сакаш секс, ама се останато е супер?
1.Mu vozvrajkam na bezobrazlukot da vidi kako e dur ne mu ja zatvoram ustata. 2.Ne 3.Definitivno Da 1.Dali bi prostile neverstvo? 2.kolku dečina sakate da imate? 3.dali se plasite od smrtta?
1. НЕ 2. Две можда. 3. Не _______________________ 1. Дали си заљубен/а? 2. Колку често плачеш? 3. Што највеќе те вади од такт?
1. Da 2. Epten epten retko 3. Nepravda 1. Dali si vo brak ? 2. Koja ti e omilena boja ? 3. Koe ti e omileno godisno vreme ?
1. Да 2. Виолетова 3. Зима ============================ 1. Јадеш ли ајвар ? 2. Што може лесно да те изнервира ? 3. Имаш повеќе женски или машки пријатели ?
1. Јадам 2. Непочитување 3. Моментално машки и сакам така и да остане засекогаш -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- 1. Кога за првпат се капеше во море? 2. Имаш ли некогаш гледано Макфест? 3. Зошто сатанизмот е толку присутен кај денешните поп изведувачи?
1 На 19 години 2. Не 3. Што знам, имам читано и слушано за присутноста но дали има некаква поврзанот или не , не би знаела. 1 Имаш ли миленик? 2. Како се справуваш со губење на блиска личност? 3. Што последно имаш направено за себе си?