1.Да 2.По малце 3.Не,никогаш 1.Дали си уморна во последно време? 2.Дали е подобро да им кажеш на родителите дека имаш дечко или да почекаш некое време? 3.Од кога почна да се депилираш(надусници,нозе,раце кај што треба таму )
1.Да и тоа многу. 2.Па мислам дека е подобро да почекаш да видиш како ќе ти оди во врската со ''него'',а потоа да кажеш дека имаш сериозна врска. 3.Па од 6 одделение. 1.Дали би одела на работа 3та смена? 2.Каква боја би ја направила својата спална соба? 3.Дали повеќе сакаш да си дома или некаде надвор?
да. нежна лиљакова. некаде надвор 1.Веруваш ли дека постојат вистински пријателства ? 2.Првата буква од твоето име? 3.Каде би сакала да живееш?
1. Да 2. Не 3. Да 1. Првата буква од името на тој што го свиѓаш? 2. Дали сакаш да гледаш филмови? 3. Имаш ли фб?
1.Н 2.да 3.да 1.Како да и објасниш на мајка ти да прекине да се однесува со осудувања и дволичноста? 2.Како ќе им објасниш на родителите коа ќе прашаат зошто цел ден не си била дома и си идиш во 12? 3.Животот е костатна интоксикација нели?
1.Искрено,незнам како би и објаснила...Би ги кажала последиците што дволичноста и осудувањето ги прават,ќе се обидам на некој начин да докажам дека не е во право,но сепак тоа тешко би одело. 2.Ќе ја кажам вистината,излезена бев со другарките ова она,а ако нештото сакам да го скријам(нешто што никогаш не го правам)би рекла дека сум била кај другарка да правиме проект или нешто слично. 3.Па незнам,можеби ...не сум размислувала за ова... 1.Дали срамежливите луѓе изгледаат како одбивни и како луѓе кои несакаат никаква комуникација со никого? 2.Дали училиштето во тинејџерските години е поважно или пак е поважно да се шета по цел ден и да се менува дечко на секои 2 недели? 3.Според тебе,на колку години е најдобро да започнеш врска?
1.Не.Се сметаа дека срамежливите луѓе се повеќе про-социјални(умерената срамежливост ) и помалку анти-социјални отколку оние кои покажуваат друга емоција или воопшто не покажуваат емоција. Срамежливост е сепак добра работа, затоа срамежливите луѓе се подоверливи и љубезни. 2.Зависи секој што повеке сака но и од едната и од другата страна сепак ке се видат последиците. 3.Според мене најдобро е на 24 години навистина сериозна врска,тогаш сепак дел од работите што сте ги планирале сте ги завршиле а другото секако нема да избега.Тој што навистина те сака ке те чека колку и да е потребно. 1.За подарок што попрво би избрале да подарите часовник или златно лан4е ? 2.Како би се справиле со досаден де4ко кој се јавува по 1000 пати на ден? 3.Кога би правеле тетоважа кое би било најскришното место за истата ?
1. Часовник 2. Кажам да биде пострплив зошто и јас имам живот, ако не слуша ќе му раскинам. 3. Ниедно место... а не би правела акришна тетоважа. 1. Дали некогаш си плачела за непотребна личност? 2. Дали си била изневерена од некој? 3. Кога е затворена завесата, дали ја отвараш да видиш да не има некој зад неа?
-Не -Па ... не големо, четиричлено -Да. 1.Дали си зачленета на друг форум? 2.Кое смајли највеќе го употребуваш? 3.Имаш ли брат/сестра?
Не Зелена и црна Моцарт торта Која е последната книга шо ја прочита? Во стан ли живееш? Каква музика слушаш?
1.Не се сеќавам 2.Не 3.Паа...англиски музики 1.Колку време ти стои аватарот? 2.Кое беше првото мислење отако се зачлени на фемина? 3.Имаш ли Твитер?
1.Па,мислам дека стои 2 недели максимум,не сум баш сигурна. 2.Во Кафе-муабети->Да се запознаеме Спојлер 3.Немам. 1. Дали мразиш математика и физика? 2. Дали мразиш турбофолк? 3. Се шминкаш ли секој ден?
1. Mатематиката ја мразам а физиката ја обожавам . 2. Да , мразам . 3. Не. 1. Кое место ( град , држава ) би го избрал/ла за живеење ? 2. Кој е твојот омилен филм ? 3. Која е твојата омилена актерка ?
1. Америка 2.Frozen 3.Troian Bellisario 1.Која ти е омилена серија? 2.Која е најзрелата форумџика (од помалите) на форумот? 3.Колку си висока?
1. Doctor Who, Merlin 2. Па, можеби јас 3. 145 1. Кој ти е омилен пејач? 2. Во кое училиште учиш? 3. Која е форумџиката со која најмногу си пошуваш?
-Rihanna -ООУ„Браќа Миладиновци“ -Papillon.Papi и CutieWithABeauty (неможам една да издвојам) 1.Каков тип на луѓе не поднесуваш? 2.Дали ти е важен изгледот? 3.Дали често носиш накит?
1.Арогантни,досани и лигави 2.Да многуу 3.Не 1.Твојот идеален партнер во три збора? 2.Дали барем делумно се секаваш на твојот роденден коа си имал/а 4 годинки ? 3.од кого е добиен твојот омилен подарок ?