1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мигрена пирс

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од мекос, 17 мај 2024.

1. tanjita

tanjita Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.192
    Допаѓања:
    3.809
    Ќе гопрашам неврологот, оти кога почнав со појака терапија најпрво пиев Суматрин , но веќе Алколоид не ги произведува само Зопринеа. И кога бев на консултација што понатаму бидејќи леков го нема рече го има во Грција под друг назив. И така продолѓив, ако е појак не знам оти не ми рече Зопринеа.

2. мекос

мекос Активен член

Се зачлени на:
    17 мај 2024
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    5
    пирсањето е еден начин на акупунктура... со акупунктура само го допираат нервот, а со пирсање го пробушуваат нервот.. На толку страшни главоболки вреде да се проба, па и да не биде полошо од предходно нема да биде

3. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    И мене ми помогна.На едното уво имам трагус,а на другото даит.Иако,кога се пирсав не го направив за мигрена,туку убаво ми изгледаше и мислев дека е во мода.По извесно време забележав дека немам воопшто главоболки.

Немам пиено олку лекарства како што пишувате,ама трпев многу болка и до повраќање доаѓав од многу трпење.

Може не делува кај секој,не можам да тврдам.Сепак зависи од многу фактори,ама еве,сосема случајно мене ми помогна.

На мекос му/ѝ се допаѓа ова.
  4. мекос

мекос Активен член

Се зачлени на:
    17 мај 2024
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    5
    Баш ми е мило што ти има помогнато.. Треба да пробат можеби ќе и помогне, секако нема штета..

На renata77 му/ѝ се допаѓа ова.