Само 1 миом имав и тој го извадија,имав обилни циклуси на почетокот кога прв пат ми се појави пред 8-9 години,после некое време се регулираа,но имав многу болни циклуси.Но после операцијата беше сосема друга состојба,нормални циклуси,не обилни и не со лудило болки.Во болница бев од вторник до понеделник,сосема е нормално од 5-7 дена не е многу.Знаат зошто толку треба сепак е класична операција,не е ласерски,но не е страшно
Другари, направив миомектомија, извадени 8 миоми, 3ти ден после операција сум, ако нешто ве интересира слободно прашајте.
Jas imam 12 ,najgolemiot 10 sm,teska bremenost so preeemnogu bolki,sega sme 1 godinka,se porodiv vo sante na gak ne ni se nafakaa da me porodat. E sega zakazav kaj Milkoski nekoj da kaze sto doktor e , uste imam bolki obilna mens.duri I kako topce mi se pojavuva
Здраво дали може да споделиш повеќе за бременост со миом Ја сум 10нед имам на фундус беше 6-7цм пораснал 9 Дали треба да се внимава на нешто особено Како си помина со бременоста? Дали пиеше нешто посебно за миомите? И оти не ти ги извадиле на пораѓањето? Фала однапред