Често ни се случува да напишеме некоја глупост додека типкаме од мобилен, особено ако ни се активирани некои опции како autocorrect или predictive text. Една таква случка ме инспирираше да смислам игра со која на сличен начин би се забавувале и овде. Секоја реченица во играва треба да ни почнува со „Мислам дека...“, а остатокот од реченицата да се формулира и дополни со избирање на средниот збор од тие три што излегуваат како предлог над тастатурата. За учество во оваа игра би имале само две правила: Би можеле да ја играме само од мобилен. Би било потребно да се активира опцијата predictive text (во settings -> smart typing) * Ќе почнам јас со мој пример колку за илустрација, па почнете и вие да мислите дека... Мислам дека знам што да кажам освен дека не се работи само за него.
Мислам дека е недозволиво и забрането со закон или друг пропис во постапка на непостоење на услови за настанување на штетата.
Мислам дека не се работи само за него и да го поминам дека тоа е ултимативен факт и ќе продолжам во шпанија.
Mислам дека знаме дела има штом че голем напишан че немаат врската до онаа штом сакаме за готвење кажам. Сакам кажам не знам речам .
Мислам дека ова е доволно за да се случи нешто повеќе и подобро од вообичаеното сместување во хотел со четири тркала.
Мислам дека е време да ја изврши на кои се однесува посебниот регистар за лица осудени со правосилна судска постапка.
Мислам дека не е умно да ставаш кна на претходно фарбана коса Којзнае колку умно мислам штом ваков предиктив текст ми испадна
Мислам дека е време да се реши името на државата и на државата и на сите. Од кај овие зборови ми испаднаа овде
Мислам дека е мртва но што е проблемот зошто не ми е важно да се врзе со некој од вас и кој период од годината на раѓање на детето му поставиле комплицирано математичко образование. Боже сачувај, што е ова
Мислам дека таму каде сум подготвена да се пронајде правилното. Ништо со ништо нема врска во реченицава.