Bomboncinja za svadba На Битпазар, во Мавровка, во Делта Прес -порано беше кмислам во близина на Европски Универзитет .....тоа ми текнува, малку поодамна беше мојата свадба.
Jas pravev svadba vo Belvi vo avgust i celokupnata organizacija mi bese preku ateljeto za svadbi AVA FESN .Svadbata mi bese kako od sonistata.Imav bomboncinja stiklicka, bea prekrasni.Doma i restorantot bea isto aranzirani ,bidermaerot bese isto mnogu ubav,casite za sampanj,pernice za burmi,venecot kade sto se slikavme i aranzmanite na nasta masa i na drugite masi bea od svezo cvece,se izgledase nekoko nestvarno.Sega i drugarka mi vo maj pravi svadba i nejze AVA FESN ce i ja organizira svadbata ,mi kaza deka imaat novi dekoracii i novi bomboncinja Odi i vidi , tamu sigurno ce najdes se za tvojata svadba
Јас планирам да си порачам од Каталеја и бонбончиња за со торта и бонбончиња со пченица за во црква, и китенки, и венчиња за на врата и перничиња за бурми Се од таму, не се скапи според мене а и многу убаво работат, ако украсуваат и дома ( тоа изумив да ги прашам) ќе ги викнам да ми ја средат собата и терасата , зашто планирам само тие да ми се украсени
ИТНООО!!! Кажете ми дали некоја од вас имала пајтон на свадбата? и дали некој знае некого што изнајмува пајтони.
Dali moze nekoj da mi kaze od kade moze da se kupat materijali za izrabotka na bonboncinjata, imam ideja ama toa sto go baram nemozam da go najdam na zenski pazar. Znaci baram tul sto e gore podraben za da mozat bomboncinjata da izgledaat raskosno i cvrsto da stojat.
да ве прашам што мислете за зага продукција од битола дали некој од вас имал некакво искуство со нив?како се се одвива,дали се скапи и слично ги гледав на страницата на фб и воодушевена сум
Во Зага имаш цел комплет во зависност од тоа што сакаш ти да одбереш.Можеш да одбериш тортата,поканите и сликите со видеото да ти бидат од нив или пак само слики и видео.Доста се добри и професионални во својата работа.Во зависност од тоа што ќе одбереш зависи и цената.
на зага пакетот е минимум 800 еур јас им побарав понуда од таму почнуваа понудите и цените одеа нагоре се до 1500 еур. мене ми беа скапи... ја чувам цела понуда што ми ја пратиле но мислам дека не е дозволено да ја објавам овде. ако смеам да пуштам по лп нека пише кој сака
Девојки... ми треба помош, особено од оние кои се од Скопје Женскиот пазар каде се наоѓа, дали е дел од Битпазар (слободно може да ми се смеете, ама стварно не знам не сум од Скопје ). И дали на тој пазар можам да најдам тул, сатен, бидермаер и китенки? Ви благодарам многу, поздравче
Да таму се наоѓа,на Битпазар...има тул,сатен и поефтинќи цени...бев скоро но нешто не сум баш воодушевена од изборот,ама види си можеби ти ке си најдеш нешто
Фала многу Mice83 Планирам да појдам крај на март/почеток на април па се надевам дека ќе најдам тоа што го барам. Фала уште еднаш Позз
Јас што сум нашла на Женски еден магацин, ама појма немам како се вика, во еден пролаз е збутан, не знам како се вика, абе свашта има, од игла до локомотива што се однесува на циркони, цветичи, машнички, лентички, свашта, и јас ќе купувам од таму, нема шанси да дадам пари за китенки, покани и бомбони, не иде у предвид, златен силикон, златни раце и дарбава што ја имам во изобилие, ќе излезе нешто веројатно
Да прашам јас за следново..каде се закажува прво ресторан, матичнo или црква? Една другарка ми вика дека прво ќе земеш неколку слободни дати од ресторанот па според тоа ќе закажеш во црква и матично па додека се вратам јас во ресторанот ќе закаже некој друг За матично не е проблем , мајка ми ќе среди, ама ете за црква Како иде ова закажувањево?