Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми требаат совети... сè во врска свадба

Дискусија во 'Свадба' започната од natali25, 30 ноември 2009.

1. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Еве Анастасијаки ти објаснија :D

Тоа се девер и девершуша ама на штипски шафер и шаферка :)

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  2. dinajerkovic87

dinajerkovic87 Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Bomboncinja za svadba

Dali moze nekoj da mi kaze kade mozam da najdam bomboncinja za svadba :D

3. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Bomboncinja za svadba

На Битпазар, во Мавровка, во Делта Прес -порано беше кмислам во близина на Европски Универзитет :?: .....тоа ми текнува, малку поодамна беше мојата свадба. :)

4. nenanina

nenanina Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Jas pravev svadba vo Belvi vo avgust i celokupnata organizacija mi bese preku ateljeto za svadbi AVA FESN .Svadbata mi bese kako od sonistata.Imav bomboncinja stiklicka, bea prekrasni.Doma i restorantot bea isto aranzirani ,bidermaerot bese isto mnogu ubav,casite za sampanj,pernice za burmi,venecot kade sto se slikavme i aranzmanite na nasta masa i na drugite masi bea od svezo cvece,se izgledase nekoko nestvarno.Sega i drugarka mi vo maj pravi svadba i nejze AVA FESN ce i ja organizira svadbata ,mi kaza deka imaat novi dekoracii i novi bomboncinja :) Odi i vidi , tamu sigurno ce najdes se za tvojata svadba

5. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    nenanina колку вкупно те чинеше сево ова?

6. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.131
    Јас планирам да си порачам од Каталеја и бонбончиња за со торта и бонбончиња со пченица за во црква, и китенки, и венчиња за на врата и перничиња за бурми :D Се од таму, не се скапи според мене а и многу убаво работат, ако украсуваат и дома ( тоа изумив да ги прашам) ќе ги викнам да ми ја средат собата и терасата , зашто планирам само тие да ми се украсени :)

7. nene88

nene88 Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    448
    Допаѓања:
    502
    ИТНООО!!! Кажете ми дали некоја од вас имала пајтон на свадбата? и дали некој знае некого што изнајмува пајтони.

8. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.590
    Допаѓања:
    15.655
    а колку пари се одприлика бонбончињата во каталеја за со торта?

9. veronika-17

veronika-17 Активен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Dali moze nekoj da mi kaze od kade moze da se kupat materijali za izrabotka na bonboncinjata, imam ideja ama toa sto go baram nemozam da go najdam na zenski pazar. Znaci baram tul sto e gore podraben za da mozat bomboncinjata da izgledaat raskosno i cvrsto da stojat.

10. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    да ве прашам што мислете за зага продукција од битола дали некој од вас имал некакво искуство со нив?како се се одвива,дали се скапи и слично ги гледав на страницата на фб и воодушевена сум :o :o :o

11. sonce10

sonce10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    116
    Еве во оваа тема svadba/slikari-za-svadba-t5534/можеш да најдеш корисни совети за ова прашање

12. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Во Зага имаш цел комплет во зависност од тоа што сакаш ти да одбереш.Можеш да одбериш тортата,поканите и сликите со видеото да ти бидат од нив или пак само слики и видео.Доста се добри и професионални во својата работа.Во зависност од тоа што ќе одбереш зависи и цената.

На anastasija85 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    на зага пакетот е минимум 800 еур јас им побарав понуда од таму почнуваа понудите и цените одеа нагоре се до 1500 еур. мене ми беа скапи... ја чувам цела понуда што ми ја пратиле но мислам дека не е дозволено да ја објавам овде. ако смеам да пуштам по лп нека пише кој сака

14. Sweetheart87

Sweetheart87 Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    619
    Допаѓања:
    706
    Девојки... ми треба помош, особено од оние кои се од Скопје :)

Женскиот пазар каде се наоѓа, дали е дел од Битпазар :$ (слободно може да ми се смеете, ама стварно не знам не сум од Скопје :tmi: :) ).
    И дали на тој пазар можам да најдам тул, сатен, бидермаер и китенки?

Ви благодарам многу, поздравче :hai:

15. mice83

mice83 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2013
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    51

Да таму се наоѓа,на Битпазар...има тул,сатен и поефтинќи цени...бев скоро но нешто не сум баш воодушевена од изборот,ама види си можеби ти ке си најдеш нешто

На Sweetheart87 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Sweetheart87

Sweetheart87 Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    619
    Допаѓања:
    706
    Фала многу Mice83 :*

Планирам да појдам крај на март/почеток на април па се надевам дека ќе најдам тоа што го барам.
    Фала уште еднаш :)

Позз :hai:

17. mice83

mice83 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2013
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    51
    ^ Нама проблем,затоа сме тука....поззззз ;)

На Sweetheart87 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.380
    Допаѓања:
    103.148
    Јас што сум нашла на Женски еден магацин, ама појма немам како се вика, во еден пролаз е збутан, не знам како се вика, абе свашта има, од игла до локомотива што се однесува на циркони, цветичи, машнички, лентички, свашта, и јас ќе купувам од таму, нема шанси да дадам пари за китенки, покани и бомбони, не иде у предвид, златен силикон, златни раце и дарбава што ја имам во изобилие, ќе излезе нешто веројатно :D

19. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Ангел, само фаќај си со време, зошто после има да проплачеш! Јас со месеци веќе трткам се...

20. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.131
    Да прашам јас за следново..каде се закажува прво ресторан, матичнo или црква? Една другарка ми вика дека прво ќе земеш неколку слободни дати од ресторанот па според тоа ќе закажеш во црква и матично :?: па додека се вратам јас во ресторанот ќе закаже некој друг :lol: За матично не е проблем , мајка ми ќе среди, ама ете за црква :?: Како иде ова закажувањево? :wasntme: