Дали некој зел половен телефон од мобилариве? Може да се зафркнам, да има некој дефект телефонот или?
Samsung A32 или Samsung A52? Изнагледав рецензии, освен ценава не знам за што друго да се убедам да падне одлука. А32 као боље камера ми изгледа дека има. Некој да сподели искуство?
@Billy Idol јас ќе се извинам што ќе те прашам едно прашање ако знаеш да ми одговориш бидејки ми е итно. Продавам телефон и не знам како да го вратам по фабрички опции, самсунг е иначе, сум го заборавила пасвордот и не можам да го ресетирам. Еднаш еден член овде ми имаше објаснето една финта ама не се сеќавам на неа а знам дека имаше и тогаш го ресетирав без пасворд. Ти благодарам однапред. Извини за досада.
Hard reset да му направиш. Кога го уклучуваш држи Volume Up и Power копчето за да влезиш во boot menu и од таму factory reset/wipe data. P.s зависи од моделот, на некои може треба volume down и power копчето да ги држиш.
Исклучи го телефонот т.е Power off. Потоа притисни ги сите копчиња на телефонот и ќе се уклучи data системот. Потоа со копчињата за volume ќе одбериш wipe factory reset и ќе притисниш на копчето за уклучување, после ќе одбериш yes и ќе се направи hard factory reset.
Имам ајфон Се 2020 , ама камерата на ајфонот е ужасна на инстаграм не знам што е работата? Матни ми се сликите ужас.
Ви благодарам. Пробавме и јас и маж ми ама не бива, гледавме видеа не бива!!! Не знам зошто. Порано другиот го имав одма ресетирамо вака сега овој не сака. И сега како да го избришам гугл акаунтот ? И тој што ќе го купи нема да може нов да си направи
Здраво мислење за с20 фе 5г нов од мобеликс? И оти имаат 1 год гаранција сите самсунг а нептун техномаркет 2 години...
Мајка ми ќе купува телефон и буџетот и е до кај 12/13000. Се мислела помеѓу следниве: Xiaomi Redmi Note 10 4 / 64GB, Samsung SM-A127 Galaxy A12 и Xiaomi POCO M3 PRO 5G 4 / 64. Дали некој има искуство со било кој од овие? Препорака за некој?
Ако може да додаде 1000 денари плус подобро е да оди на Poco X3 Pro. Мала е разликата во цена, а придобивките се големи, ако не, Poco М3 Pro/Redmi Note 10 останува најдобар избор. Воглавно тоа е истиот телефон, во различно пакување. Ама ја со Редми би одел. Мислам и малку е пониска цената. Може и обичниот Poco X3 да се разгледа. Има подобар процесор, ама послаба камера и екран, и пластичен капак. Имам доста пишувано за него овде на темата. И некоја подетална рецензија пишав овде. Инаку тоа е локална гаранција и мобиларите си пресметале дека со таа цена можат 1 година гаранција да даваат.