Офф-топик :Колку што знам ,темава е за поставување на МОДНИ ПАРЧИЊА а не комбинации,бидејќи за тоа имаме и друга тема на која се прават комбинации.
Еее, од кај го извадивте ова сега? Во никоја игра нема вакво правило. Има слично а тоа е дека треба да има најмалку 5 слики за да се прогласи победник. Не мора да бидат точно 5. А и поинтересно е со повеќе слики. Сепак, како сакате.
Јас не го измислив ова . Ако свритиш на првата страна ќе видиш дека Amely , која ја направила оваа тема го ставила ова во правила на оваа игра . Па затоа јас не го напишав ова туkу така и стојам за тоа што го пишав . Еве што напишала Аmely : Ја направив оваа тема затоа што навистина ми се игр некоја игра со мода,еве вака се игра 1.Јас кажувам тема: на пример фустан; 2.И вие потоа треба да ставите слики од фустан; 3.Ке се бира победник после секои 5 сатавени фотографии. П.С. Ако сите се согласувате да се постираат повеќе од 5 слики заедно со Amely тогаш јас нема да сум против .
1 место Спојлер raww 2 место Спојлер tea4e 3 место Спојлер bubic.k И јас сум за да се постираат повеќе од 5 слики..
Па во ред, тоа го пишува во сите вакви игри, јас не знам на кој начин сметала Amely, сепак мислам дека треба да има најмалку 5. Сепак, како сакате, мене не ми пречи никако.
Епа ако се сложувате сите нека биде најмалку 5 слики, и ве молам да престанеме со прашањата за победник после секоја поставена слика