Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Чорапи со чипка и обични чорапи ДИЛЕМА ?! Па сосема небитно девојки..И кратко,ама КРАТКО бе ептен кратко убаво стоело на добро тело ?! Па ти облечи си толку кратко да буквално сите гениталии ти се надвор и нема да те направат нешто што не си,или деколтето да фрчи од 2km ? И добро што волку со чипкава,ако беше толку СЕКС детал немаше да ја има буквално на секакви парчиња облека освен на чорапи или хулахопки.Поентата ми е,ако знае една девојка да ги искомбинира нештата и умешно да ги носи,останатото е сосема небитно (а не велам дека јас со сигурност го знам тоа,мојот стил уште многу ке го надоградувам и обновувам) ама да ве потсетам дека ни вие овде не треба да судите.А за стереотипи,овде ИМА и секогаш ќе ги има само храброст е да останеш доследен на својот стил и покрај нив.

2. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Сеси ако мислиш за втората слика(во црните панталончиња) воопшто не носам градник, туку беби дол затоа што кога сум низ дома никогаш не носам градник заради тежината на моите гради :worried: А сликата е сликана во двор кај мене.

3. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Еве нешто постаро, пред 2 години.

Прикачени фајлови:

• bitola.jpg
      bitola.jpg
      Големина на фајлот:
      36,8 KB
      Прегледи:
      401
  4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Анастасија, мачкетина и пол си, не станува збор! Одлично фустанче! :clap:
    Јас сепак би искомбинирала со други хулахопки со интересен дизајн, или чисто со темни црни хулахопки. Чорапиве ми се допаѓаат ама во други комбинации...ете на пример како на сликата што ја постираше Сеси, нешто по - casual да не речам.

Сепак засега те бирам за најубав новогодишен „аутфит“ ;)

На anastasija85 и julie77 им се допаѓа ова.
  5. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Анастасија премногу ми се допаѓа твоето фустанче за Нова година, ако не е тајна од кај си го купила чекам да ми пишеш во ЛП :)

6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Анастасија што и да коментираат другите позитивно или негативно...ќе ти кажам целосно си супер!А тоа дека изгледаш секси и си згодна нема потреба да се коментира!Другите можат да ти завидуваат ;)

На Phyramide и anastasija85 им се допаѓа ова.
  7. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    anastasija85
    Супер комбинација ептен ми се допаѓа фустанчето и пуфчето во косата. А јас би облекла чизми или салонки и хулахопки. Чорапите мене ми се за подруга комбинација, тие не се поим за елеганција. А баш си елегантно облечена нагоре. Со хулахопка би изгледала поубаво! Надоле подруго јас би изиграла ;)

BoaVista
    Фустанче 10ка!
    Ама 2 мини замерки, чантата не ми се допаѓа што е шарена нешто како тигресто што на ништо не одговара, јас би одбрала црна. И потемни хулахопки ептен црни оноа!

Сепак браво за изборот на фустанчиња и на двете 8)

На Angelche и BoaVista им се допаѓа ова.
  8. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Спрема она што го пишав во темава moda-i-stil/nevkusno-nedolicno-oblekuvanje-t3752/60.html јас не ги исполнував стандардите за кафанско облекување :rofl:
    Носев сукња над колена и темни хулахопки! Штета. Ама јас се чуствувам удобно, ни некој ми го зјапаше газот, ни ме гледаше цела кафана. Бев старомодна 8)
    Си мислев дали да ја ставам сликава пола саат :lol:

На Angelche, Blanca, BoaVista и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303

Супер е мене баш ми се допаѓа би облекла и јас нешто вакво :* :inlove: ба е симпатично,можеби место чизмичките би облекла нешто вакво

Прикачени фајлови:

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    е росонерка овој пат ме разочара,не очекував нешто вакво од тебе,сукњата не ми се вклопува во целиот аутфит-премногу е сериозно за млада девојка,за скромно да,е скромно,ама и премногу од тоа што е ;)
    извини вака ама на подруг начин би те замислила за нова година :x

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Не е нова година, 1ви спрема 2ри јануар :lol:
    На нова година џемпер и фармерки носев :P
    А и иначе не ме знаеш, бојкотирам секоја нова година и не купувам никогаш ново, зашто не ја сакам новата година и не ја славам.
    Така да ок е, ти го разбирам коментарот, само тоа си е мое мислење, друг пат и многу повеќе се дотерувам, ама вчера не ни сакав да ги погледнам фустаните дома 8)
    Сосема те разбирам и очекував вакви коментари зашто сите се предотеруваат за Нова Година.
    Едноставно мразам нова година и се поврзано со неа зашто се преувеличува :$

На girl1985 и anastasija85 им се допаѓа ова.
  12. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Секси лејди прекрасно фустанче, преубаво ти стои 10че, се заљубив во него :inlove:
    Россонерка мене ми е баш слатка комбинацијата посебно деталот на блузата баш ја прави за ваква прилика, а сепак прибрана и не како за на свадба како што има случаи за нова година :) . и за тебе 10че, а за чизмичките можеби би одбрала и јас салонки. :*

На SexyLady и rossonerka им се допаѓа ова.
  13. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.660
    Допаѓања:
    8.638
    Росонерка,кој што сака нека каже мене ептен ми се свиѓа како си облечена :*
    Анастасија,супер стајлинг :x

Фустанчето ми е веќе видено,го носев на Нова година пошто ми беше облечено само еднаш за на свадба и не сакав да фрлам пари само за ново :) Мерак ми беше пак да го ставам,овојпат со други обетки и штикли.
    (ПС не можев да носам салонки поради тоа што беше ладно,малку подмрзнато,а не бев цела вечер на затворено)

ЕДИТ: Носев обетки ама не се гледаат :^) Ланче со ова фустанче не ми идеше во комбинација во никој случај ама се` е до вкусот :)

Ова од денес за прошетка низ Кавадарци :)

Прикачени фајлови:

• page-new year.jpg
      page-new year.jpg
      Големина на фајлот:
      50,6 KB
      Прегледи:
      538
    • every day.JPG
      every day.JPG
      Големина на фајлот:
      112,9 KB
      Прегледи:
      537
    На BeYourself, Angelche, OzzyAngel и 2 други им се допаѓа ова.
  14. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    baguf4e браво за твојот стајлинг,ми се допаѓа многу.и вечерна и дневна шема знаеш како да ги искомбинираш работите ;)

15. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    anastasija85 значи немам замерка - преубава си била, многу убаво ти стои фустанчето, згодничка си! ;) Којзнае колку машки здивови си одземала...

BoaVista ми се допаѓа како си искомбинирала фустанчето, ташничката и алката. Само една малечка замерка: на црвениот капут си можела да додадеш уште нешто црвено, на пр. лак црвен, обетки и кармин. Инаку многу убаво ти стои фустанчево! :)

rossonerka убава комбинација, топ! Само некако многу ми е обично и сериозно за Нова Година.

baguf4e многу, многу, ама многу ми се допаѓа твоето фустанче. Само пак - требало некое ланченце да ставиш ;) А чизмичките се незнам - бомба! :) И мене многу ми се допаѓа твојот стајлинг ;)

На rossonerka и BoaVista им се допаѓа ова.
  16. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.434
    Допаѓања:
    91.663
    Анастасија фин стајлнг иако јас не би носела чорапи, али вкус е.
    Секси лејди топ.
    Росоњерка мене многу ми се допаѓа, не ми е ко за кафана и најверојатно тоа ти била целта-супер. ;)
    Багуфче мене фустанчето ми е супер, ама некако не ми иде за со чизми. Втората комбинација е многу убава, а посебно ми е драго местото каде што си сликана ;)

На SexyLady и rossonerka им се допаѓа ова.
  17. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    anastasija od kade tie fustancevo epten ti e jako i mn ubavo ti stoi 10ka si :)
    [mod-kirilica:7njy1r4v][/mod-kirilica:7njy1r4v]

18. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Анастасија и БоаВиста прекрасни сте биле за нова година ептен ми се свиѓаат фустанчињатаа ..
    Немам забелешка :)

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  19. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Багуфче за денската комбинација 10ка, супер си ми.
    А другата комбинација реално ми е многу обична, и накит каде Багуфче? На оваа комбинација и ланче треба може и алка или обетки, ама мора накит вака е обично многу ;)

20. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    anastasija zasto ne ni kazuvas od kade ti e fustanceto?
    [mod-kirilica:2bikzwtl][/mod-kirilica:2bikzwtl]

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.