Девојката и мене ми се врти само во еден правец. Инаку на сликава со фацките, јас 15 најдов. Едит: ааааа ете ја, се смени!
Кога веќе ставаме слики, еве една. Треба да се пронајде човек на сликата. Ако успеете да го пронајдете за помалку од 3 секунди, вашата десна половина од мозокот е развиена надпросечно. - Ако на фотографијата најдете човек за помалку од една минута, вашата десна страна од мозокот е развиена нормално. - Ако на фотографијата го пронајдете човекот за време од 1-3 минути, десниот дел од вашиот мозок реагира побавно и потребно е да земате повеќе протеини. - Ако не успеете да го пронајдете за 3 минути, вашиот десен дел од мозокот е катастрофален, а единствен предлог е да се обидете да го развиете. Повеќе читање, логика, мислење, одмор! Превземено од crnobelo.com
За 2 секунди го најдов, во левиот долен агол е помеѓу две зцрна , само главата, значи десната половина ми е развиена надпросечно
Па ова баш и не е за читање ама погледнете ја оваа прекрасно смислена илузионистичка СЛИКА, иако ви изгледа како анимација тоа е само слика во која нема вметнато никакви анимации а во тоа ќе се уверите доколку се фокусирате на еден дел од неа или во црната дамка на средината. Интересно нели
Ова се вика оптичка илузија многу пати имам пробано да направам,но неуспешно успеав само да направам слика во која ако гледате долго време ќе ви се појавуваат сиви точки. Навистина с еинтересни ваквите работи,а ова се движи бидејќи ние го движиме со очите.
Па пробај нацртај го ова Мислам дека не е тешко само треба да ги погодиш вистинските тонови на боите изгледа Јас се сеќавам во основно по ликовно не тераа да правиме цртеж со контрасни бои пр. сина и потокалова и нацртав некои ситни кругови на сина површина па изгледаше како да се движат, од таму изгледа почнале да испаѓаат овие оптички илузии Си играат со контрастот и формите Еве уште нешто за тебе Ако се фокусирате на едно топче ќе видите дека сие мирно на место без некакви движења
Заглавив на темава Во се успеав, ама на таа 4 тата страна само старица гледам и никако не успеав да ја видам младата девојка
Тоа белото е некоја марама мислам дека и кај двете, на бабата шишките се уствари шишките и на девјчето или косата. Окото на бабата е на девојчето увото. Девојчето е свртено во профил, поточно гледа на наша лева страна. На бабата носот е уствари на девојчето лицето, додека устата на бабата на девојчето е некое ланче. Тоа под устата на бабата, по линијата е вратот на девојчето. Тоа рамењата на бабата е уствари јакна на девојчето - бунда. Се надевам дека помогнав.
Мене девојкава само во еден правец ми се врти Инаку на се бев успешна,освен на математиката каде ми излезе 5000 наместо 4100 Потоа она со дрвото,веднаш приметив дека е кокосово дрва а игра со банани,но и покрај тоа продолжив и помислив на верверичката дека прва ќе се искачи А во бројките и алатот,замислив кафеава мотика